NavMenu

Ideje za novogodišnje poklone za poslovne partnere i prijatelje (FOTO)

Izvor: Promo Utorak, 22.12.2020. 12:22
Komentari
Podeli

(Foto: Slatkoteka/ Katarina Adamović)
Slatkoteka je u skladu sa vašim željama pripremila autentične praznične poslastice propraćene novogodišnjim motivima i provereno dobrim ukusima. Odabir novogodišnjeg poklona za poslovne partnere i prijatelje zahteva posebnu pažnju, a Carstvo krofni odavno važi za destinaciju broj 1 za kupovinu darova sa kojima nećete pogrešiti.

Ponudu novogodišnjih poslastica možete pogledati na Slatkoteka.rs, a zatim brzo i jednostavno i poručiti poklon na željenu adresu. Godina se bliži kraju, pa savetujemo da što pre napravite porudžbinu - broj Slatkotekinih novogodišnjih proizvoda je limitiran.

Čokoladni šampanjac iznenađenja

Ukoliko želite da obradujete poslovne partnere ili prijatelje poklonom koji će im pored najfinijih kombinacija ukusa u novogodišnji doček doneti i prizvuk glamura - šampanjac iznenađenja idealan je izbor.

Boca šampanjca od crne mlečne čokolade posuta je zlatnim štrasom, a ispunjena čokoladnim novčićima u zlatnoj foliji. Uz nju stiže i čekić zlatne boje za razbijanje, Rocher bombonjera i čestitka. Sve to upakovano je u kutiju boje žutog zlata sa dobro poznatim logotipom.

Xmas iznenađenje - omiljeni novogodišnji motiv u najslađoj formi

Za ljubitelje tradicionalnih prazničnih motiva, Slatkoteka je pripremila jelku iznenenađenja. Limitirano iznenađenje u obliku novogodišnje jelke krije fino kremasto punjenje od belog Kinder i nugat krema, kombinovano sa hrskavim francuskim keksom, a dodatno obogaćeno omiljenim čokoladicama.

Na željenu adresu slatki poklon od 1,5 kg stiže u premium novogodišnjoj kutiji crvene boje sa zlatnom satenskom mašnom.

Praznična bombonjera sa 6 pralina najfinijeg punjenja

Prestižne praline u 6 različitih oblika i pažljivo osmišljenih ukusa provereno su dobar izbor sofisticiranog poklona za poslovne saradnike i prijatelje. Praline u obliku Deda Mraza, Sneška, jelke, novogodišnje čarape, zvona i poklona obložene su najkvalitetnijom čokoladom, a posute zlatnim štrasom.

U sebi kriju prestižna slatka punjenja poput homemade rocher krema, malina fila i belog kinder krema. Mogu biti upakovane u zelenu ili roze kutiju, sa upečatljivom zlatnom mašnom - vi birate.

Novogodišnje krofne - najslađi poklon koji ćete pronaći

Slatkog ukusa koliko i dizajna - krofne predstavljaju nepogrešiv izbor novogodišnjeg poklona. Krofnišić, Irvas i Gingerbread samo su deo društva koje je za ovu Novu godinu za vas pripremilo Mesto gde žive krofne. Odaberite krofne po želji, a Slatkoteka će ih spakovati u neodoljivu kutiju i dostaviti na željenu adresu.

Iskoristite priliku i poručite slatki poklon već danas, putem Slatkoteka web prodavnice - broj novogodišnjih darova je limitiran.


FOTO GALERIJA:

Fotogalerija
Slatkoteka
Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  IT, Telekomunikacije

Telekom Srbija grupa i zvanično na nemačkom tržištu - MTEL Nemačka otvorila vrata svojih poslovnica

Telekom Srbija grupa nastavlja sa širenjem poslovanja u Evropi. Na svečanosti organizovanoj povodom otvaranja poslovnica u Menhengladbahu i Dizeldorfu, generalni direktor Telekoma Srbija, Vladimir Lučić i generalni direktor MTEL Nemačka, Stefan Božić, presecanjem vrpce simbolično su otvorili novo prodajno mesto kompanije MTEL Nemačka i na taj način označili još jedan značajan korak u širenju poslovanja ove kompanije na velikim

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.