NavMenu

Prijava ugostitelja za vaučere počela, građani od 1. januara

Izvor: Tanjug Petak, 18.12.2020. 11:31
Komentari
Podeli
(Foto: alice-photo/shutterstock.com)
Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija pozvalo je zainteresovane ugostitelje da se prijave za realizaciju programa vaučera za 2021. godinu i najavilo da će prvi spisak domaćina kod kojih je moguće iskoristiti državne vaučere biti objavljen najkasnije do 31. decembra.

U pozivu na internet stranici Ministarstva navedeno je da će prijavljivanje građana za vaučere od minimum pet besplatnih noćenja u prijavljenim objektima trajati od 1. januara do 15. oktobra 2021. godine.

Naredna godina biće sedma za redom kako se preko besplatnih vaučera realizuje Uredba o uslovima i načinu dodele sredstava za podsticanje unapređenja turističkog prometa domaćih turista na teritoriji Srbije.

Usluge smeštaju mogu pružiti preduzetnici, privredna društva, druga pravna lica i fizička lica, kao i zdravstvene ustanove koji te usluge pružaju u skladu sa zakonom a evidentirani su u centralnom sistemu - E-turista.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Finansije, IT, Telekomunikacije

Narodna banka Srbije i Rakuten Viber razgovaraju o mogućnostima saradnje u oblasti instant plaćanja

Guverner Narodne banke Srbije Jorgovanka Tabaković sastala se s predstavnicima kompanije Rakuten Viber (Vajber) radi razmatranja saradnje čiji bi rezultat bilo povezivanje funkcionalnosti ove aplikacije i servisa IPS NBS sistema, na korist svih građana Republike Srbije. Sistem za instant plaćanja (IPS NBS sistem) uveden je 2018. godine, prvi u regionu i među prvima u svetu. - Danas više od četiri miliona korisnika aplikacija mobilnog

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.