NavMenu

Uskoro završetak projektne dokumentacije za autoput Beograd-Zrenjanin-Novi Sad

Izvor: Beta Četvrtak, 10.12.2020. 14:29
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: LIUSHENGFILM/shutterstock.com)Ilustracija
Direktor ogranka kompanije China Shandong International Economic, Džang Điančo, izjavio je danas da će ona "u najkraćem roku" završiti projektno-tehničku dokumentaciju za autoput Beograd-Zrenjanin-Novi Sad, kako bi što pre počeli pripremni radovi na realizaciji ovog projekta.

Džang je na sastanku s predsednikom Pokrajinske vlade, Igorom Mirovićem, rekao da očekuje da će saradnja na svim nivoima biti produktivna, saopštio je Biro za informisanje Pokrajinske vlade.


Mirović je rekao da je izgradnja autoputa Beograd-Zrenjanin-Novi Sad "od ogromne važnosti za Vojvodinu i celu našu zemlju" jer će povezati ta tri grada i "stvoriti uslove da mnoge industrijske zone dobiju dodatnu vrednost".

Razgovarali su i o mogućnostima saradnje na drugim projektima i Mirović je ocenio da je ta kompanija, jedna od najvećih kineskih, projekte u Srbiji realizovala poštujući rokove.



Komentari
Vaš komentar

Top priče

28.03.2024.  |  Agro, Finansije

Kompanija Gebi novi vlasnik nekadašnjeg mlinskog giganta Fidelinka - U planu investicije i ulazak na tržište maloprodaje pšeničnog brašna i testa

Kompanija Gebi iz Čantavira otkupila je zaštitni znak, mlinove, silose i fabriku testa nekadašnjeg mlinskog giganta Fidelinke iz Subotice. Kako je za RTV rečeno u ovoj kompaniji, koja se prvenstveno bavi proizvodnjom stočne hrane i agrokooperacijom, planiraju modernizaciju ovih pogona i ponovno osvajanje tržišta brašna i testa pod brendom "Fidelinka 1868". Nekada su silosi u Aleksandrovu, predgrađu Subotice, bili sinonim za kvalitet i

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.