NavMenu

Šalteri za preduzetništvo PKS u Beogradu prelaze na onlajn rad

Izvor: B92 Ponedeljak, 30.11.2020. 11:06
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: everything possible/shutterstock.com)Ilustracija
Zbog okolnosti u vezi sa pandemijom, šalteri za preduzetništvo sektora za preduzetništvo Privredne komore Srbije po beogradskim opštinama, prelaze na onlajn.

- Imajući u vidu novanastale uslove poslovanja neophodno je da svi usklađujemo svoje poslovne procese. U skladu sa tim šalteri za preduzetništvo po beogradskim opštinama prelaze na onlajn poslovanje - rekla je direktorka sektora za preduzetništvo PKS Branislava Simanić.

Ona je navela da na šalterima za preduzetništvo svi koji žele mogu da dobiju dve grupe informacija.

- Prva grupa informacija odnosi se na one koji tek žele da započnu svoj posao, a druga grupa na sve oni koji obavljaju registrovanu delatnost. Oni na šalterima, odnosno putem onlajna, mogu dobiti sve odgovore koji su od značaja za njihovo poslovanje - rekla je Simanić.

Dodala je da je pokrenuta i nova imejl adresa preduzetnik@pks.rs gde svi zainteresovani mogu da dobiju informacije od značaja za poslovanje, postave pitanja, daju sugestije.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Industrija, Saobraćaj

Srbija će projekat "letećih taksija" za EXPO razvijati sa kompanijom Airbus - Najavljeno potpisivanje memoranduma

Vlada Srbije će sa kompanijom Airbus potpisati memorandum za projekat razvoja Air mobility-ja, koji podrazumeva upotrebu malih, visoko automatizovanih aviona, na nižim visinama u urbanim i gradskim oblastima, najavio je ministar finansija Siniša Mali. Mali je na svom Instagram profilu napisao da je sa regionalnim direktorom prodaje u kompaniji Airbus za Istočnu Evropu Aleksandrom Bojanićem, razgovarao je o uvođenju letećih taksija. -

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.