NavMenu

Na Skupštini Slovenačkog poslovnog kluba usvojeni izveštaj o radu i finansijski izveštaj za 2019.

Izvor: eKapija Četvrtak, 05.11.2020. 15:29
Komentari
Podeli
Predsednica SPK Danijela Fišakov predstavlja rezultate rada u 2019. godini (Foto: Slovenački poslovni klub)Predsednica SPK Danijela Fišakov predstavlja rezultate rada u 2019. godini
Na redovnoj sednici Skupštine Slovenačkog poslovnog kluba usvojen je izveštaj o radu kao i finansijski izveštaj za 2019. godinu.

Predsednica kluba Danijela Fišakov istakla je da je 2019. godina bila značajna za rad Slovenačkog poslovnog kluba, godina u kojoj je klub povećao svoje članstvo kao i broj organizovanih događaja.

- Ponosni smo što su naše članice primerne i ugledne kompanije. Klubu je na prvom mestu konkretan interes naših članova. SPK u Srbiji je prepoznat kao najvredniji slovenački poslovni klub u svetu, takođe, naša organizacija je u samom vrhu inostranih privrednih komora u Srbiji – rekla je Danijela Fišakov.

Ona je pohvalila solidarnost među članovima od početka krize, podsetila na aktivnosti kluba u 2020. godini i istakla ulogu kluba i njegovih članova u predlaganju mera za olakšice i pomoć privredi.

Događaj je organizovan u novobeogradskom In hotelu, uz puno poštovanje svih epidemiloških mera.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Gradiće se parking na Jastrepcu u okolini Kruševca

Gradska uprava grada Kruševca raspisala je javni poziv za izgradnju parking prostora sa pristupnom saobraćajnicom na planini Jastrebac. Procenjena ukupna vrednost radova bez PDV-a iznosi 24.196.392 dinara. Rok za prijavu je 13. maj. Detalje pogledajte OVDE.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.