NavMenu

Bezbednost biznisa u 21. veku - Novo izdanje tematskog biltena 5. novembra na eKapiji

Izvor: eKapija Ponedeljak, 02.11.2020. 12:26
Komentari
Podeli
(Foto: eKapija)
Potreba za planiranjem poslovanja i njegovim prilagođavanjem na krizne situacije, više nego ikada postala je aktuelna u doba virusa korona. Kompanije uzdrmane finansijskim problemom koji je pandemija donela, morale su i da vode računa o tome kako da zaštite svoje zaposlene, ali i objekte, kao i podatke, za koje se veruje da su moneta 21. veka.

Da je izreka "bolje sprečiti, nego lečiti" istitnita, uverili su se svi oni koji do sada nisu vodili računa o bezbednosti i zaštiti, te ih je ovakav propust skupo koštao, a nauk su stekli na teži način.

Pretnje poslovanju dolaze sa različitih strana - od provala u objekte, požara, do zaraze virusom i hakerskih napada. Na svaki od njih se sa podjednakom pažnjom mora misliti, jer oporavak može da bude dugotrajan.

Digitalizacija i sigurno poslovanje - Bezbednost biznisa u 21. veku naše je specijalno tematsko izdanje, koje pripremamo u saradnji sa Wiener Städtische i biće objavljeno 5. novembra. Razmatraćemo probleme na pomenute teme, ali i ponuditi rešenja.

Razgovaćemo sa nadležnima o tome kakve pretnje nam dolaze u sajber sferi, ali i kako da se zaštitimo. Razmatraćemo i blokčejn tehnologiju, koliko su bezbedne investicije kada je reč o kriptovalutama, ali i predstaviti Nacrt zakona o digitalnoj imovini. Otkrićemo smo i koji su to najveći problemi kada je reč o zaštiti na radu.

Svoje viđenje ovih tema i konkretna rešenja i proizvode ponudiće nam kompanije: Wiener Städtische, Aigo Business System, Lanaco, AllControl, SGS, SAP West Balkans, Vivex, Sauter Building Control Serbia, Albo, Gamico Factoring, Zodax, MaxProtect.

Do četvrtka, kada ćete biti u prilici da saznate sve o trendovima iz bezbednosti i zaštite, kao i kome možete da se obratite za savet ili rešenje, izdanja ranijih Tematskih biltena pročitajte OVDE.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Industrija, Građevina, Saobraćaj, Finansije

Feka Automotive gradi energetski efikasan proizvodni objekat - EBRD odobrila 15 mil EUR

Evropska banka za obnovu i razvoj (EBRD) podržava ovu investiciju odobravanjem kredita od 15 mil EUR kompaniji Feka Automotive (Feka), proizvođaču automobilske rasvete iz Srbije. Feka, koja ima ugovore o snabdevanju sa vodećim međunarodnim proizvođačima automobila kao što su Tojota, Folksvagen i Stelantis, koristiće sredstva da poboljša svoju ukupnu efikasnost i poveća dostupnost pouzdanih uređaja za osvetljenje

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.