NavMenu

U Krnješevcima kod Stare Pazove planirana gradnja skladišta za prodaju, rentiranje i servis polovnih viljuškara

Izvor: eKapija Nedelja, 18.10.2020. 18:58
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Pixabay.com/Michael Kauer)Ilustracija
Preduzeće Browell doo iz Bačke Palanke planira izgradnju skladišta za viljuškare u Krnješevcima kod Stare Pazove.

Prema Urbanističkom projektu koji je Opština Stara Pazova stavila na javnu prezentaciju, u planu je gradnja skladišnog objekta kapaciteta pedeset viljuškara. U objektu koji opsluživati šire područje Beograda, vršiće se i rentiranje, servis i prodaja viljuškara i prateće mehanizacije.

Kako je navedeno u projektnoj dokumentaciji koju je izradio JP Zavod za urbanizam Niš, parcela na kojoj je planirana gradnja nalazi se u severozapadnom delu radne zone u blizini naselja Krnješevci, na površini od 33 a i 50 m2.

Izgradnja skladišta za viljuškare predviđena je u dve faze. U prvoj će se graditi sam objekat skladišta, sa skladišnim prostorom (halom) i pomoćnim prostorijama, dok je u drugoj fazi u planu dogradnja skladišta još jednim skladišnim prostorom, koji bi sa glavnim objektom činio funkcionalnu celinu. Pored objekata skladišta viljuškara planirani su trafo stanica, saobraćajnice, pešačke staze, platoi, upojni otvoreni zemljani kanal za atmosfersku vodu, septička jama, priključak na vodovodnu mrežu i slično.


Ispred skladišta planirano je postavljanje bilborda sa informacijama o preduzeću.

U projektu se navodi da preduzeće Browell posluje od 2005.godine, a osnovna delatnost je uvoz, servis, prodaja i rentiranje polovnih viljuškara na električni, dizel i gasni pogon.

U ponudi imaju remontovane viljuškare, servisna vozila za terenske popravke, transportna vozila za prevoz viljuškara i radnih mašina, kao i platforme za rad na visinama.

B. P.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

eKapija+

Vidi sve
Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.