NavMenu

Pančevo kreće u rekonstrukciju Tamiškog keja - U planu i proširenje industrijskih zona u gradu

Izvor: epancevo.rs Nedelja, 18.10.2020. 11:10
Komentari
Podeli
(Foto: Nevena Cukućan)
Gradonačelnik Pančeva Aleksandar Stevanović najavio je proširenje industrijskih zona u gradu na Tamišu, kao i realizaciju projekta rekonstrukcije pančevačkog keja. Gostujući na Radio Pančevu on je da će Tamiški kej biti novi simbol grada i da se zato kreće u realizaciju projekta njegove rekonstrukcije.

Gradonačelnik Stevanović je podsetio i da je u toku rekonstrukcija i izgradnja 36 kilometara puteva u Pančevu i svim mesnim zajednicama. On je naglasio da je projekat sa privatnim partnerom dogovoren na 10 godina i da će sve ulice biti rekonstruisane.

Inače, rekonstrukcija Tamiškog keja trebalo je da počne u martu ove godine. Tada je najavljeno i da je projektom predviđena izgradnja novih sportsko-rekreativnih terena, dečjih igrališta, nove biciklističko-pešačke staze, skejt parka, više zelenih površina i pasarele za prelazak reke. U posebnoj vesti pogledajte šta je još u planu na rekonstruisanom keju i kako će izgledati.


Isto tako, gradonačelnik je pre mesec dana najavio da grad radi na izgradnji nove industrijske zone Sever 3, koja će se nalaziti prekoputa magistralnog puta kod Severa 1 i 2.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

26.04.2024.  |  Energija, Finansije

Gubici Elektrodistribucije Srbije u 2023. bili milijardu dinara

Elektroprivreda Srbije (EPS) je prošle godine imala rekrodnu dobit 114,3 milijardi dinara, ali preduzeće koje se bavi distribucijm struje potrošačima, Elektrodistribucija Srbije (EDS) ne može se pohvaliti da je bilo uspešno, piše Danas. Prema finansijskim izveštajima objavljenim na APR-u, Elektrodistribucija je zabeležila gubitak od milijardu dinara ili skoro devet miliona evra. Prethodne, 2022. godine dobit EDS-a je iznosila 250

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.