NavMenu

Žensko inovativno preduzetništvo - Od ideje do uspešnog biznisa

Izvor: eKapija Četvrtak, 15.10.2020. 08:43
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Pixabay / StartupStockPhotos)Ilustracija
Online konferencija o ženskom inovativnom preduzetništvu Women’s inovation day održaće se 29. oktobra u 10 sati. Konferencija o ženskom inovativnom preduzetništvu biće poligon za razvoj ideja - kako pokrenuti biznis, prevazići prepreke u poslovanju posebno u doba pandemije izazvane korona virusom, stvoriti novu mrežu kontakata ili je dodatno unaprediti.

Dobre primere iz prakse daće preduzetnice, predstavnice udruženja i preduzetničkih asocijacija kroz tematske panele o inovacijama u preduzetništvu.

Konferenciji će prisustvovati nezaposlene žene sa evidencije Nacionalne službe za zapošljavanje, žene koje su zainteresovane da pokrenu sopstveni posao, kao i svi koji su motivisani za razvoj sopstvenog biznisa.

Da pandemija koja je potisnula dosadašnje sisteme poslovanja, a u najvećoj meri komunikaciju svela na online platforme ne mora nužno doneti samo posledice, pokazaće naši učesnici panela na primeru razvijanja aplikacija i drugih inovativnih rešenja i dati savete za unapređenje poslovanja u domenu platnih institucija.


Posebna pažnja biće posvećena i turističkoj industriji, koja je jedna od najviše pogođenih grana privrede pod uticajem korona virusa. Dokazani predstavnici ove branše govoriće o aktuelnim problemima i idejama za njihovo prevazilaženje.

Svi zainteresovani učesnici mogu se besplatno prijaviti registracijom na sajtu https://wid.digitalevents.rs/ i time aktivno učestvovati u debati i postavljanju pitanja, a cela konferencija se može pratiti i putem live streama na oficijelnom YouTube kanalu Centra Spektar.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

15.04.2024.  |  Vesti

Srbija i Kenija jačaju privrednu saradnju - Povezivanje privrede i zapošljavanje radnika

Privredna komora Srbije (PKS) i Privredna komora Kenije (KNCCI) potpisaće Memorandum o saradnji u cilju snažnijeg povezivanja dve privrede u sektorima medicine i farmacije, poljoprivrede, građevinarstva, turizma, IKT-a i metalske industrije, kao i u sferi angažovanja kadrovskih kapaciteta iz Kenije na teritoriji Otvorenog Balkana, dogovoreno je na sastanku Marka Čadeža, predsednika PKS i Erika Rutoa, predsednika KNCCI. Čadež je na

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.