NavMenu

Kako da unapredite efikasnost vašeg tima pomoću Atlassian alata

Izvor: Promo Utorak, 13.10.2020. 15:56
Komentari
Podeli
(Foto: Seavus)
Kompanija Seavus® u sredu 21. oktobra od 11 časova organizuje online webinar na temu kako da lako i efikasno prilagodite neke od Atlassian alata svojim specifičnim poslovnim procesima.

Naš cilj u Seavus®-u je da pomognemo timovima širom sveta da bolje služe klijentima izradom i pružanjem softverskih rešenja prilagođenih njihovoj industriji. Stoga je podjednako važno ulagati u rešenja koja će poboljšati i olakšati rad vašeg HR, marketinškog i logističkog tima.

Zlatno partnerstvo sa Atlassian-om samo je jedan od dokaza da imamo prava rešenja i stručni kadar. Prilagođavanjem Atlassian alata vašem poslovanju, kao što su Jira i Confluence, možete očekivati brz i efikasan pregled i kontrolu svih vaših poslovnih procesa i potreba zbog njihove fleksibilnosti i lakoće pristupa, podešavanja i upotrebe.

Predavači koji imaju višegodišnje iskustvo, Vlatko Bojkovski (Senior Technical Support Specialist) i Igor Totić (Senior System Engineer) pokazaće vam kako fiktivna marketing kompanija može da koristi alate za poboljšanje i usmerenje svog poslovanja, a da ujedno uštedi najvredniji resus vreme i smanji troškove.

Registrujte se na sledećem linku.

Seavus® je kompanija za razvoj softvera i konsalting sa dokazanim iskustvom u pružanju uspešnih poslovnih softverskih rešenja. Kompanija ima preko 900 zaposlenih širom sveta i pruža širok spektar proizvoda i usluga, uspešno pokrivajući evropsko i svetsko tržište iz nekoliko predstavništava širom sveta. Seavus-ov portfolio uključuje preko 4.000 klijenata, među kojima su mnoge vodeće kompanije.

Seavus-ov portfolio uključuje preko 4.000 klijenata, među kojima su mnoge vodeće kompanije.

Seavus kao Managed Service provajder se nalazi na globalnoj listi "Top 50 Managed Service Providers" i pruža specijalizovane usluge na daljinu klijentima širom sveta, iz različitih industrijskih domena, kako bi dostigli željenu isplativost. Sa preko 150 inženjerskih stručnjaka, od kojih je preko 80 sertifikovanih, uspešno posluje na tržištu 20 godina.

Posetite seavus.com kako biste saznali više.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

26.03.2024.  |  Saobraćaj

Raspisan tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica

Infrastruktura železnice Srbije raspisala je tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica. Kako se pojašnjava, formiranje nove industrijske zone Sobovica uslovilo je potrebu za njenim povezivanjem sa postojećom železničkom infrastrukturom, odnosno sa prugom Lapovo - Kraljevo - Lešak - Kosovo Polje - Đeneral Janković - državna granica (Volkovo). - Postojeća

eKapija+

Vidi sve
Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.