NavMenu

Međunarodni kongres Održiva arhitektura-Energetska efikasnost odložen za 2021. godinu

Izvor: eKapija Četvrtak, 08.10.2020. 13:30
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Kartinkin77/shutterstock.com)Ilustracija
Organizacioni odbor četvrtog međunarodnog kongresa Održiva arhitektura-Energetska efikasnost doneo je odluku da se manifestacija ne održi ove godine u ranije najavljenom terminu od 9. do 11. oktobra 2020. godine, zbog nestabilne i promenljive epidemiološke situacije izazvane širenjem virusa COVID-19. Kongres će, kako su najavili biti održan naredne godine.

- Do poslednjeg trenutka smo verovali da će okolnosti dozvoliti da održimo događaj prema planu, međutim uzeli smo u obzir sve okolnosti, a pre svega bezbednost predavača, učesnika i partnera i ne želeći da ikoga izlažemo opasnosti i riziku, odlučili da događaj ipak odložimo - saopšteno je.

Četvrti međunarodni kongres Održiva arhitektura-Energetska efikasnost održaće se u oktobru 2021. godine, u sada već prepoznatljivom formatu sa 10 predavača iz 10 zemalja sveta, sa radionicama, izložbama i pratećim programima.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Industrija, Finansije

Stižu novi lovci na srpsko zlato - Australijski Strickland Metals kupio rudarski projekat na planini Rogozna

Strickland Metals ušao je u "unosnu srpsku zlatnu igru" nakon što je izdvojio 37 miliona dolara za kupovinu projekta Rogozna koji se može pohvaliti ogromnim resursom od 5,44 miliona unci zlatnog ekvivalenta (oko 170 tona), pišu australijski mediji. Australijski gigant Strickland Metals Limited bavi se otkrivanjem mineralizovanih sistema "svetske klase" sa fokusom na zlato i bakar. Kako navode mediji, za projekat zlata Rogozna Strickland

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.