NavMenu

Na prodaju firma Galvano-Proizvod - Uz uspešan biznis nudi se i poslovno-stambeni kompleks na atraktivnoj lokaciji (VIDEO)

Izvor: Promo Četvrtak, 08.10.2020. 11:13
Komentari
Podeli

(Foto: Glavano-Proizvod)
Firma Galvano-Proizvod d.o.o., sa poslovno-stambenim kompleksom, oglašena je na prodaju.

Kompleks se nalazi u Vojki kod Stare Pazove, na veoma atraktivnoj lokaciji. Od auto-puta E-70 udaljen je svega 9 kilometara, a od auto-puta E-75 8,3 km.

Glavano-Proizvod je firma čija je osnovna delatnost cinkovanje. Osnovana je 1988. godine i uspešno posluje do danas. Trenutno ima šest zaposlenih. i veliki broj zadovoljnih klijenata. Razlog prodaje je odlazak u penziju osnivača i jedinog vlasnika firme.

Poseduje liniju koja je projektovana za galvansko hladno cinkovanje. Rad linije je poluautomatski. Dužina linije 8000 x 2000 x 3500 mm. Tretman se vrši potapanjem komada u kade koje sadrže cinkove soli i cinkove anode, koje se procesom elektrolize razgrađuju i nanose na metal. Dimenzije kade su 1000 x 600 x 800mm.

Površina parcele na kojoj se kompleks nalazi je 2.196 m2, a pod objektima je nešto manje od 479 m2. Svi objekti su uknjiženi, a na raspolaganju je i slobodan prostor idealan za dogradnju.

Kompleks sadrži poslovnu zgradu sa magacinom ukupnepovršine 433 m2, spratnosti Pr + 1, objekat za preradu otpadnih voda površine 128,75 m2, stubnu trafo stanicu kao i stambeni objekat površine 260 m2.

U prizemlju poslovne zgrade nalaze se cinkarnica, magacin gotove robe, prostorija za prijem robe, magacin repromaterijala, alatnica i prostor za odmor radnika. Na spratu su kancelarija, čajna kuhinja i magacin.

Objekat za preradu otpadnih voda sadrži dve prostorije za prečistače, prostoriju za lagerovanje i mernu prostoriju. Sistem prerade otpadnih voda je protočan, potpuno automatski sa izlaznim koncentracijama u recipijent. Obrađena voda se upušta u obližnji kanal.

Stambeni objekat se sastoji od četiri spavaće sobe, dnevne sobe, kupatila, kuhinje i trpezarije, ostave, hodnika, stepeništa, terasa i tavanskog prostora. Građen je ranih 80-ih od čvrstog materijala.

Za više informacija obratite se na broj telefona: 063 86 022 72 ili na email adresu: danilovicmarina@yahoo.com.

Više detalja o samom oglasu pogledajte na ovom linku.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

26.03.2024.  |  Saobraćaj

Raspisan tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica

Infrastruktura železnice Srbije raspisala je tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica. Kako se pojašnjava, formiranje nove industrijske zone Sobovica uslovilo je potrebu za njenim povezivanjem sa postojećom železničkom infrastrukturom, odnosno sa prugom Lapovo - Kraljevo - Lešak - Kosovo Polje - Đeneral Janković - državna granica (Volkovo). - Postojeća

eKapija+

Vidi sve
Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.