NavMenu

Advokatska kancelarija "Kinstellar" otvorila predstavništvo u Beogradu - Branislav Marić novi partner

Izvor: eKapija Sreda, 24.03.2010. 13:03
Komentari
Podeli


"Kinstellar", vodeća regionalna advokatska kancelarija, koja posluje u zemljama centralne i istočne Evrope, otvorila je svoju kancelariju u Beogradu, a za partnera je imenovan beogradski advokat Branislav Marić.

Otvaranje "Kinstellar" kancelarije u Beogradu dodatno će ojačati mogućnost firme da izađe u susret potrebama klijenata u zemljama i regionima bivše Jugoslavije, posle formiranja posebnog tima za Srbiju početkom 2009. godine. Članovi "Kinstelarovog" tima u Srbiji vodili su brojne velike projekte, između ostalog i savetovanje "Telenora" prilikom akvizicije "Mobi 63", što je bila najveća transakcija u Srbiji do sada, kao i finansiranje kupovine pivara kompanije "AB InBev" u regionu, što je bila najveća transakcija u centralnoj i jugoistočnoj Evropi za 2009. godinu.

Na čelu beogradske kancelarije nalazi se Dejvid Dejvis (David Davies), rukovodeći partner kancelarije i šef sektora za korporativne poslove i spajanja i akvizicije (mergers and acquisitions – M&A). U rukovodećem timu su još i Ljubiša Miličić (Lou Milicich), izvršni direktor, sa 25 godina iskustva u oblasti privrednih transakcija i sporova i Branislav Marić, jedan od vodećih advokata u Srbiji, koji je imenovan za partnera po dolasku iz beogradske kancelarije jedne od renomiranih regionalnih advokatskih firmi.

- Veoma smo zadovoljni otvaranjem kancelarije u Beogradu i činjenicom da se našem postojećem timu u Srbiji pridružio Branislav Marić. Ova dva koraka dodatno ojačavaju naš liderski položaj na tržištima centralne i jugoistočne Evrope. Imamo ambiciozne planove za dalji razvoj a sve u cilju ostvarivanja značajnih mogućnosti koje postoje u regionu - izjavio je rukovodeći partner kancelarije "Kinstellar", Džejson Mog (Jason Mogg).


Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Najavljen tender za prvu deonicu brze pruge Beograd-Niš od Velike Plane do Paraćina

Delegacija Evropske unije u Srbiji najavila je raspisivanje tendera za izgradnju jednog dela brze pruge Beograd-Niš za 1. jul ove godine. Naručilac posla je Infrastruktura železnice Srbije, a tender se odnosi na deonicu Velika Plana-Paraćin. Kako je navedeno u prethodnom obaveštenju o raspisivanju tendera, pruga Beograd-Niš dužine 230 km je strateška za državu i njenu povezanost sa evropskim železničkim mrežama, a troškovi

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.