NavMenu

Rekonstruisana Ledena dvorana Pionir, od sanacije fasade se odustalo - Klizanje odsad moguće i leti (FOTO)

Izvor: eKapija Četvrtak, 01.10.2020. 12:54
Komentari
Podeli
(Foto: Beograd.rs)
U obnovljenoj Ledenoj dvorani Pionir u Beogradu počela je sezona sportova na ledu. Prethodnih meseci Ledena dvorana Pionir je renovirana, zamenjena su sedišta na tribinama, bezbednosna staklena ograda, a rekonstruisane su i svlačionice.

Prema rečima zamenika gradonačelnika Beograda Gorana Vesića, zamenjene su i mašine koje proizvode led.

- Zamenjeni su čileri, odnosno mašine koje proizvode led. Novi čileri sada omogućavaju da u dvorani bude led i kada je spoljna temperatura 40 stepeni Celzijusa. To ranije nije bilo moguće, a sada pruža mogućnost da se sezona na ledu produži u skladu sa interesovanjem klubova i rekreativaca - rekao je Vesić, prenosi Beoinfo.

Podsetimo, SC Tašmajdan raspisao je javnu nabavku za sanaciju fasade Hale Aleksandar Nikolić, zamenu ograde i uređenje svlačionica u Ledenoj dvorani u februaru ove godine. Međutim od sanacije fasade (osim sanacije stepeništa), kao i od zamene fasadne stolarije odustalo se zbog kako se navodi "otežane finansijske situacije proistekle kao posledica smanjenja prihoda zbog pandemije koronavirusa", te je i prvobitna vrednost ugovora od 189,98 miliona dinara umanjena za 13,79 miliona.

Sa izmenom ugovora o javnoj nabavci saglasili su se i nadzorni organ RS Trem i izvođač radova Lotex group.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Najavljen tender za prvu deonicu brze pruge Beograd-Niš od Velike Plane do Paraćina

Delegacija Evropske unije u Srbiji najavila je raspisivanje tendera za izgradnju jednog dela brze pruge Beograd-Niš za 1. jul ove godine. Naručilac posla je Infrastruktura železnice Srbije, a tender se odnosi na deonicu Velika Plana-Paraćin. Kako je navedeno u prethodnom obaveštenju o raspisivanju tendera, pruga Beograd-Niš dužine 230 km je strateška za državu i njenu povezanost sa evropskim železničkim mrežama, a troškovi

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.