NavMenu

Na prodaju kragujevačka i još pet autobuskih stanica u Šumadiji

Izvor: eKapija Ponedeljak, 28.09.2020. 10:02
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: s_oleg/shutterstock.com)Ilustracija
Agencija za licenciranje stečajnih upravnika oglasila je prodaju preduzeća Autosaobraćaj iz Kragujevca po početnoj ceni od 184,6 miliona dinara.

Na prodaju su, između ostalog ponuđene i autobuske stanice u Kragujevcu, površine 1.113 m2, kao i u Batočini, Lapovu, Rači, Natalincima i Topoli. Takođe, prodaju se i radionice u Aranđelovcu, Beloševcu i Topoli.

Osim nepokretne imovine, na prodaju su ponuđeni i kancelarijska oprema i inventar i oprema za tehnički pregled, kao i tri autobusa i jedan minibus.

Javno nadmetanje održaće se 29. oktobra 2020, a više o tenderu pogledajte OVDE.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

26.03.2024.  |  Saobraćaj

Raspisan tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica

Infrastruktura železnice Srbije raspisala je tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica. Kako se pojašnjava, formiranje nove industrijske zone Sobovica uslovilo je potrebu za njenim povezivanjem sa postojećom železničkom infrastrukturom, odnosno sa prugom Lapovo - Kraljevo - Lešak - Kosovo Polje - Đeneral Janković - državna granica (Volkovo). - Postojeća

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.