NavMenu

Kompleks Elixir Garden za porodični mir i savremen način života - Od garsonjera do luksuznih premijum stanova na atraktivnoj lokaciji (FOTO)

Izvor: eKapija Četvrtak, 08.10.2020. 11:19
Komentari
Podeli
(Foto: Elixir Group)
Stambeno-poslovni kompleks Elixir Garden na Novom Beogradu nalazi se na idealnoj lokaciji za pravi porodični mir i aktivan savremen način života. Smešten između ulica Tošin bunar, Bulevara heroja sa Košara i buduće Ulice Tadije Sondermajera, u blizini brojnih sadržaja, od poslovnog parka, tržnih centara do obrazovanih ustanova, omogućava vam da jednostavno isplanirate posao, porodične aktivnosti i zabavu.

Elixir Garden se sastoji od 237 stanova različitih struktura i kvadratura, od garsonjera do šestosobnih, kao i luksuznih premijum stanova raspoređenih u tri lamele. Udoban i funkcionalan životni prostor prilagođen je savremenom načinu života, svim potrebama i generacijama. Svi stanovi su dobro osvetljeni i predstavljaju pravu meru komfora i bezbednosti za život pun pozitivne energije.

Materijali korišćeni u gradnji prvoklasnog su kvaliteta i predstavljaju kombinaciju vrhunske tehničke opremljenosti i savršenog dizajna, tako da pružaju puno estetsko i funkcionalno zadovoljstvo. Troslojna stakla koja su ugrađena u najkvalitetniju aluminijum-drvo stolariju pružaju odličnu zvučnu i termo izolaciju. Hrastov parket prve klase vašem domu daje posebnu notu topline i elegancije, a prvoklasna italijanska i španska keramika poseban šarm. Sigurnost vašeg doma obezbeđuju ulazna vrata renomiranog proizvođača.

Osim komfornih stanova, Elixir Garden raspolaže i sa 20 lokala i 3.840 m2 poslovnog prostora. Lokali se nalaze u prizemlju lamela, uvučeni u odnosu na ravan fasade i formiraju kolonadu oko objekta. Lokali su namenjeni uslužnim delatnostima i nemaju pristup dvorištu.

(Foto: Elixir Group)
Elixir Garden je kondominijum koncept sa uređenim parkom između lamela površine oko 2.084 m2 na dva nivoa sa kontrolisanim pristupom, fizičkim i tehničkim obezbeđenjem 24/7. Park sa uređenim vrtom, trim stazom i ostalim sadržajima za vaš odmor, relaksaciju i bezbrižnu igru vaše dece, kompleksu daje posebnu draž. Park je namenjen samo stanarima. Uređen je zelenilom, stazama, klupama, osvetljen visokim i ambijetalnim svetiljkama.

Smart house sistem, ugrađen u svaku stambenu jedinicu sa ciljem uštede i sigurnosti, omogućava daljinsko upravljanje grejanjem, utičnicama, osvetljenjem, roletnama, bojlerom, klima uređajem i doprinosi bezbednijem, komfornijem životu.

U prizemlju lamele B i C planiran je vrtić površine oko 640 m2, sa pripadajućim ograđenim i uređenim dvorištem površine 564 m2, za mališane i njihovo bezbrižno odrastanje uz pravilan razvoj.

Objekat raspolaže i sa 444 parking mesta u podzemnoj garaži na dva nivoa i 27 na otvorenom namenjenim za posetioce. Pristup podzemnoj garaži je iz Ulice Tadije Sondermajera, ima dva ulaza/izlaza sa dve kolovozne trake.

Kompleks koji se nalazi između ulica Tošin bunar, Bulevara heroja sa Košara i planirane Ulice Tadije Sondermajera, grade investitori od poverenja - Elixir Group, koja je osnovana 1998. godine. Danas, sa svojih pet kompanija članica i preko 1.500 zaposlenih, Elixir Group je jedan od regionalnih lidera u oblasti hemijske industrije.

Fotogalerija
Belim Garden
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.