NavMenu

Preduzeće "Budi Svoj Čovek" učesnik Globalnog kongresa za razvoj preduzetništva u Dubaiju

Izvor: eKapija Sreda, 17.03.2010. 11:25
Komentari
Podeli

Predstavnice preduzeća "Budi Svoj Čovek" i Carl J. Schramm, predsednik "Kauffman" organizacijePredstavnice preduzeća "Budi Svoj Čovek" i Carl J. Schramm, predsednik "Kauffman" organizacije

Trodnevni kongres, od 09. do 11. marta, posvećen razvoju preduzetništva i male i srednje privrede u Dubajiu okupio je predstavnike iz 85 zemalja sveta, među kojima je bilo i beogradsko preduzeće "Budi Svoj Čovek" .

"Budi Svoj Čovek" je domaćin Globalne nedelje preduzetništva (GNP) u Srbiji. Osnivači GNP-a, američka fondacija za razvoj preduzetništva "Kauffman" i "Make Your Mark" nacionalna kampanja u Engleskoj, bili su domaćini Globalnog kongresa za razvoj preduzetništva. Zajednički cilj i interes pomenutih organizacija i domaćina je podsticaj razvoju preduzetništva, inovativnosti, inicijative, kreativnosti, što sve zajedno ima direktan uticaj na ekonomski i socijalni prosperitet zajednica u kojima živimo.

Aktivnosti su direktno usmerene na razvoj nove generacije biznis lidera, njihovoj preduzetničkoj edukaciji i kreiranju podsticajnih okruženja u kojima se osnivaju i vode novi biznisi – razvija preduzetništvo.

"Budi Svoj Čovek" tim tokom kongresa dobio je značajne pohvale za koncept "5 koraka do preduzetništva" i model "sve na jednom mestu", a posebno je pohvaljen "Budi Svoj Čovek" vodič za preduzetnike.

Tema GNP 2010, koja će se održati od 15. do 20. novembra 2010. u celom svetu, biće "Veliki početak".

Komentari
Vaš komentar

Top priče

15.04.2024.  |  Agro, Finansije

Digitalno svinjarstvo - Kupite Pig token, a posle dve i po godine dobijate 100 kilograma svinjetine

Uzgajate svinje, a ne odlazite na farmu, nema blatnjavih čizama, ni ustajanja u cik zore da bi se nahranile životinje. Zvuči filmski, ali nije. Krešimir Kuterovac, stočar iz Hrvatske, pokrenuo je sa kompanijom Beyondi i Blok Be platformu GoAgro pomoću koje svako može da postane stočar, a da posao uzgajivača svinja radi neko drugi. - Vi kupujete digitalni oblik svinje - PigNFT (Pig token). Minimalna cena je 220 EUR za koju posle dve i po

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.