NavMenu

Loznička kompanija Nelly širi poslovanje - Gradi se trgovinski objekat na dva sprata, vrednost investicije 32 miliona dinara

Izvor: eKapija Subota, 12.09.2020. 09:58
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Africa Studio/shutterstock.com)Ilustracija
Loznička kompanija Nelly, koja proizvodi konditorske proizvode, gradiće u tom gradu trgovinski objekat ukupne neto površine 932 m2. Odeljenje za planiranje i izgradnju Gradske uprave Loznica izdalo je ovoj firmi građevinsku dozvolu za obejkat u Ulici Jovana Cvijića.

Kako se u rešenju navodi, zgrada za trgovinu biće spratnosti: Po+Pr+1 (podrum+prizemlje+sprat) gradiće se na parceli površine 369 m2, a površina zemljišta pod objektom iznosi 362,74 m2.

U podrumu je predviđena garaža sa 11 parking mesta, a na prizemlju i spratu je projektovan jedan lokal površine 508,63 m2.

Predračunska vrednost iznosi 32.028.750 dinara bez PDV-a.

Kompanija Nelly inače se bavi proizvodnjom konditorskih proizvoda od 2007, godine, a 2017. izgradili su proizvodni pogon od preko 8.000 m2. Krajem 2018. otvorili su u Beogradu prvu čokoladnu kuću (chocolate house).

I. M.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Građevina, Zdravstvo

Izvođači za gradnju Tiršove 2 tražiće se u konkurentnom postupku sa pregovaranjem - Država objavila novi tender, cena ostala ista

Ministarstvo za javna ulaganja objavilo je novi tender za izgradnju Univerzitetske dečje klinike Tiršova 2, a ovoga puta, umesto u otvorenom postupku, izvođači će se tražiti u konkurentnom postupku sa pregovaranjem. Cena tendera nije izmenjena u odnosu na prošli put, te i dalje iznosi 11,2 milijarde dinara (oko 95 mil EUR) bez PDV-a, a detaljnije o tenderu pogledajte OVDE. Podsetimo, cena je upravo i bila razlog poništavanja prethodnog

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.