NavMenu

Do novih kupaca uz podršku NLB Banke

Izvor: Promo Utorak, 08.09.2020. 09:10
Komentari
Podeli
(Foto: NLB banka)
NLB Grupa je u maju pokrenula projekat Okvir Podrške, konkurs u okviru kojeg malim privrednicima, preduzetnicima, mikro i malim preduzećima i gazdinstvima iz celog regiona doniramo oglasni prostor, kako bismo im pomogli da lakše dođu do svojih kupaca, odnosno korisnika i ponovo pokrenu svoje poslovanje. Na taj način, grupa je podržala stotine preduzetnika na teritoriji bivše Jugoslavije, na svim tržištima na kojima je prisutna.

U Srbiji, na konkursu je učešće uzelo 115 malih privrednika, a nakon javnog glasanja na internet prezentaciji banke, nagradu u vidu paketa oglasnog prostora osvojilo njih 30 iz svih krajeva Srbije i različitih delatnosti. Neki su tek počeli poslovanje kada je epidemija koronavirusa pogodila Srbiju, dok je iza nekih dugogodišnje poslovanje. Ali svi kandidati imaju nešto zajedničko – njihov posao je trpeo zbog epidemije i potrebna im je promocija da bi ponovo pokrenuli svoj biznis. NLB Banka im je, u okviru aktivnosti u segmentu društvene odgovornosti, pomogla ustupanjem oglasnog prostora, jer je razumela da im je u aktuelnoj situaciji podrška više nego potrebna. Ali i svako od nas može da im pomogne. Kupovinom lokalnih proizvoda, korišćenjem usluga malih privrednika iz svog okruženja svako od nas može da podrži domaću malu privredu, koja predstavlja najvažniji generator rasta ekonomije, radnih mesta, ali je i najviše osetila posledice krize izazvane COVID-19. Pomozimo im zajedno, jer zajedno smo jači.

Ana Cvejić - idea boutique

Dizajn sa Vašim likom - #EGOBALLERINA by Ana Cvejić idea boutique, je slogan kampanje multidisciplinaronog dizajn studija u Beogradu koji je NLB Banka podržala u okviru ovog projekta. Unikatni Ego Ballerina printovi na cipelama, nameštaju i enterijeru krasili su kako digitalna rešenja, tako i siti lajtove širom prestonice.

- Vredna kampanja i poverenje koje je mom dizajnu iskazala NLB Banka doprinela je dodatnom imidžu mog studija, veliku posećenost sajtu i, nadamo se, novim klijentima kako u Srbiji tako i u regionu - kaže Ana Cvejić, koja je osnovala idea boutique i Ego Ballerina brend.

(Foto: NLB/ Ana Cvejić - idea boutique)

Dom za brigu o starima Vitae Residence

- Kao luksuzni dom za brigu o starima, počeli smo da radimo prošle godine i to vrlo uspešno, a onda je došla korona i mi smo se, imajući u vidu da se bavimo brigom o jednoj izrazito rizičnoj kategoriji, suočili sa zaista ozbiljnim izazovima. Mnogo nam znači promocija koju nam je obezbedila NLB Banka i verujem da smo sada značajno vidljiviji na tržištu - kaže direktor Boško Stanojlović.
(Foto: NLB/ Vitae Residence)

Gazdinstvo Magi Dimitrovgrad

Među dobitnicima je i gazdinstvo koje se bavi stočarstvom na neuobičajen način.

- Gazdinstvo Ivanov, smešteno između Parka prirode Stara planina i Specijalnog rezervata prirode Jerma, nastoji da putem proizvodnje izuzetno cenjenog magarećeg mleka i izradom sapuna poveća upotrebnu vrednost i obezbedi opstanak magaraca koji predstavljaju jednu od najmalobrojnijih vrsta domaćih životinja u Srbiji. Gazdinstvo Magi - Dimitrovgrad je otvoreno za individualne i grupne posete kako bi što veći broj dece i odraslih bio upoznat sa značajem očuvanja starih rasa domaćih životinja - kaže Sergej Ivanov, gazdinstvo Magi - Dimitrovgrad.
(Foto: NLB/ Magi - Divmitrovgrad)
Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Saobraćaj

Grad Beograd prodaje garaže - Početna cena 7.000 EUR

Grad Beograd oglasio je prodaju nepokretnosti u javnoj svojini, a reč je o garažnim prostorima u Ulici Salvadora Aljendea 18A. Na prodaju je ponuđeno 12 garaža, površine po 14 m2, koje se nude po početnoj ceni od po 7.000 EUR. Rok za podnošenje prijava je 30. april, a više detalja pogledajte OVDE.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.