NavMenu

Mobi Banka - Pola miliona korisnika u šestoj godini poslovanja

Izvor: eKapija Ponedeljak, 07.09.2020. 10:44
Komentari
Podeli

Marija Popović i Sonja Stefanović (Foto: Jakov Simović)Marija Popović i Sonja Stefanović
Mobi Banka otvorila je polumilioniti tekući račun, čime je još jednom potvrdila da je jedna od najbrže rastućih mobilnih i onlajn banaka u regionu.

U šestoj godini poslovanja banke, ubrzani rast dolazi kao rezultat još bolje saradnje sa Telenorom, sa kojim pored zajedničke vizije, dele i istog vlasnika - PPF grupu, jednog od vodećih evropskih investitora u oblasti telekomunikacija i bankarstva.

- Mobi Banka i Telenor povezani su još čvršće kao deo iste porodice. Istovremeno, mi smo deo mnogo porodica u Srbiji i zbog svih njih, naša parola je - nema stajanja u ostvarenju vizije humanog i boljeg bankarstva - rekla je Marija Popović, predsednica izvršnog odbora Mobi Banke.

Popović je naglasila da rast banke, tržišta, ali i sigurnost finansijskog sistema i građana ne bi bila moguća bez Narodne banke Srbije, koja iz godine u godinu podiže lestvicu u inovativnosti i otvorenosti među centralnim banakama iz celog sveta.

- Današnjih pola miliona koje proslavljamo nije samo broj tekućih računa već pola miliona građana Srbije koji su se opredelili za bankarstvo nove generacije, kreirano za korisnika i njegove potrebe. Zbog svih njih, i onih koji tek dolaze, u daljem radu bićemo pouzdan partner Narodne banke i nalazićemo načine kako da kompleksne bankarske poslove pretvaramo u jednostavna rešenja - dodala je predsednica izvršnog odbora.

Jubilarni, pola milioniti korisnik je Sonja Stefanović, prosvetna radnica iz Pirota, koja je ovom prilikom na poklon dobila Samsung S10+ i godinu dana besplatnog korišćenja viševalutnog Progresiv računa, koji omogućava niz usluga uz povoljne naknade.

- Moja cela porodica je u Telenoru od kako je Telenor u Srbiji. Nedavno sam čula za kampanju Sjajan spoj i došla da otvorim račun u Banci kako bih iskoristila sve benefite koje zajedno pružaju Banka i Telenor. Prijatno ste me iznenadili ovim poklonima i radujem se da iskoristim sve funckionalnosti Banke, koju ću vrlo rado preporučiti i svojim prijateljima - izjavila je korisnica.

Prateći dinamičan rast broja klijenata, Mobi Banka je u 2019. godini uvećala svoj kapital preko dva puta, u poređenju sa prethodnom godinom, i u društvu najboljih u 2020. nastavlja sa inovacijama i transformacijom bankarstva.

Od osnivanja u Mobi Banci izvršeno je preko 50 miliona transakcija, od čega skoro 35 miliona plaćanja karticama, 6,5 miliona na bankomatima u dinarima i evrima, plaćeno je gotovo 1,6 miliona računa na klik, a bezgotovinski prenosnovca na broj telefona ili imejl realizovan je preko 2,6 miliona puta.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

21.04.2024.  |  Građevina

Cveta visokogradnja u Kraljevu - Sve interesantnija i Ribnica

Poslednjih godina gradi se veliki broj zgrada u prvoj gradskoj zoni u Kraljevu. Na nekoliko lokacija u užem i širem gradskom jezgru niču višeporodični stambeni objekti. - Trenutno je u izgradnji devet zgrada u užoj gradskoj zoni, a one su u različitim fazama izgradnje - kaže Zvonko Kovačević rukovodilac Odeljenja za urbanizam, građevinarstvo i stambeno-komunalne delatnosti. U toku su i završni radovi na dve zgrade u Zelenoj gori, a

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.