NavMenu

Konkurs izrade plakata na temu "Prevencija raka dojke"

Izvor: eKapija Petak, 12.03.2010. 14:13
Komentari
Podeli

Centar za razvoj karijere Fakulteta organizacionih nauka (FON) raspisao je Konkurs za izrade plakata na temu "Prevencija raka dojke" .

Za najbolje radove je obezbeđena izložba u prestižnoj beogradskoj galeriji "New Moment", dok će najbolja tri rada, po izboru stručnog žirija dobiti novčane nagrade na kartici Alpha banke.

Pobednički rad biće deo kampanje protiv raka dojke koja je planirana za april, a koju sprovode Centar za razvoj karijere Fakulteta organizacionih nauka u saradnji sa kompanijom "Alma Quattro".

Konkurs je deo Festivala advertajzinga "FONklame", koji će se održati 20. i 22. marta 2010. godine. Više informacija o konkursu možete pronaći na sajtu http://fonklame.klikmee.com.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  IT, Telekomunikacije

Telekom Srbija grupa i zvanično na nemačkom tržištu - MTEL Nemačka otvorila vrata svojih poslovnica

Telekom Srbija grupa nastavlja sa širenjem poslovanja u Evropi. Na svečanosti organizovanoj povodom otvaranja poslovnica u Menhengladbahu i Dizeldorfu, generalni direktor Telekoma Srbija, Vladimir Lučić i generalni direktor MTEL Nemačka, Stefan Božić, presecanjem vrpce simbolično su otvorili novo prodajno mesto kompanije MTEL Nemačka i na taj način označili još jedan značajan korak u širenju poslovanja ove kompanije na velikim

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.