NavMenu

Gradnja nacionalnog stadiona počeće sledeće godine, najavio Vučić i pokazao kako će izgledati (FOTO)

Izvor: eKapija Subota, 22.08.2020. 12:28
Komentari
Podeli
(Foto: Urbanistički zavod Beograda)
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će naredne godine početi izgradnja nacionalnog fudbalskog stadiona. On je gostujući u Jutarnjem programu TV Prva rekao da će se stadion nalaziti u blizini auto-puta Miloš Veliki i blizu puta Beograd-Surčin.

Dodao je da stadion "neće biti nimalo jeftin", ali da će biti razvojni projekat za taj deo Beograda. Podsetimo, ministar finansija Siniša Mali ranije je izjavio da je u budžetu za 2020. opredeljeno 250 mil EUR za izgradnju nacionalnog stadiona.

Predsednik Aleksandar Vučić pokazao fotografije nacionalnog stadiona (Foto: TV Prva/screenshot)Predsednik Aleksandar Vučić pokazao fotografije nacionalnog stadiona

Vučić je naveo da će nakon izgradnje stadiona, kvadrat u okolnom stambeno-poslovnom kompleksu, sa sadašnjih 850 do 900 EUR skočiti na 2.000 EUR.

- To je nasušna potreba, ljudi više ne idu na stadion da bi vikali već da uživaju s decom, da pojedu i popiju. S unutrašnje strane biće drvo, a spolja čelična konstrukcija. Sledeće godine počinje da se radi od državnog novca - izjavio je Vučić.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.