NavMenu

Saobraćajnica od Košutnjaka do Mosta na Adi do 2022. - Tender od aprila sledeće godine

Izvor: eKapija Petak, 21.08.2020. 12:08
Komentari
Podeli
(Foto: kokixx/shutterstock.com)
Zamenik gradonačelnika Goran Vesić izjavio je da se radovi na rekonstrukciji Bulevara patrijarha Pavla izvode prema utvrđenoj dinamici.

Veesić je dodao da se da se trenutno izvode radovi u zoni raskrsnice sa Ulicom Pere Velimirovića.

- Građani sada osećaju malo veće gužve na tom potezu, jer se radi Ulica Pere Velimirovića koja je zatvorena za saobraćaj. Zbog tih radova se ide obilaznicom, i to je jedini susret građana sa radovima - rekao je Vesić za Beogradsku hroniku.

On je dodao da se izvodi projekat za novu fazu radova od Košutnjaka do Mosta na Adi.

- Taj projekat biće završen do 1. aprila i tada će biti raspisan tender. Rok za izgradnju je sedam meseci i do januara 2022. godine biće završena kompletna saobraćajnica koja silazi sa Mosta na Adi - kazao je zamenik gradonačelnika.


On je precizirao da će saobraćajnica ići železničkim koridorom oko Topčiderskog parka.

- Tada ćemo imati saobraćajnicu sa četiri trake koja zaobilazi Topčiderski park i koja izlazi direktno na Bulevar patrijarha Pavla, sve do Ulice Pere Velimirovića. Posao je zaista ogroman, ali će po završetku radova to biti ogromno olakšanje za sve građane Rakovice, ali i Beograda - poručio je Vesić, prenosi Beoinfo.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Saobraćaj

Jovanović: Razmotriti kupovinu Siemens tramvaja proizvedenih u Kragujevcu za GSP Beograd

Gradska vlast u Beogradu treba da razmotri kupovinu tramvaja od kompanije Simens (Siemens), koji se proizvode u Kragujevcu, ukazao je direktor Centra za lokalnu samoupravu (CLS) Nikola Jovanović. Jovanović je u pisanoj izjavi podsetio da je pre tri godine tadašnji zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić najavio mogućnost kupovine Simens tramvaja koji se proizvode u Kragujevcu, za potrebe beogradskog GSP-a. - Kako su ovi tramvaji bili u

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.