NavMenu

Korona odložila obnovu parka Vašarište u Inđiji - Građani podržali predlog da se privremeno stavi nekoliko klupa

Izvor: ritamindjije.rs Sreda, 12.08.2020. 10:01
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Nenad Nedomacki/shutterstock.com)Ilustracija
Nakon nekoliko godina čekanja, početkom godine urađen je projekat za obnovu parka Vašarište kod kružnog toka u Inđiji. Rekonstrukcija ove zelene površine bila ja planirana, ali je usled pandemije izazvane virusom korona, to pomereno za početak naredne godine.

Projektom je predviđeno da budu urađene pešačke staze, a u park će moći da se uđe sa četiri strane. U planu je postavljanje 12 klupi i javne rasvete, kao i dečji mobilijari. Kada bude obnovljen, to će biti najlepši park u Inđiji.
S obzirom na to da u tom delu Inđije nema uređene zelene površine, pokret GrađanIN zatražio je od nadležnih da privremeno stavi nekoliko klupa dok park ne bude obnovljen.

Pokret GrađanIN, koji će u SO Inđija imati tri odbornika, pokrenuo je anketu na društvenim mrežama.

Kako kažu, kada se saberu rezultati sa Fejsbuka i Instagrama, oko 800 ljudi podržalo je ideju da se privremeno stave tri klupe u ovaj park.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.