NavMenu

Fakultet likovnih umetnosti u Beogradu biće rekonstruisan i proširen - Raspisan tender za projektante

Izvor: eKapija Utorak, 04.08.2020. 09:22
Komentari
Podeli
(Foto: Google Street View)
Zgrada Fakulteta likovnih umetnosti u Beogradu uskoro bi mogla da bude rekonstruisana i proširena. Program Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP) u Srbiji raspisao je tender za izradu tehničke dokumentacije.

Kako su naveli za eKapiju, rok za podnošenje ponuda je 20. avgust, ali je on podložan promenama.

- Inicijalno je predviđen rok do 20. avgusta do 15 časova. Međutim, ovaj rok se moze promeniti tokom tendera, pa je potrebno da svi zainteresovani ponuđači prihvate poziv u eTendering modulu kako bi primali obaveštenja o eventulnim promenama - kažu iz UNDP.

Projektni zadatak je sastavni deo tenderskog dokumenta i njime je predviđena izrada tehničke dokumentacije za rekonstrukciju i nadogradnju Fakulteta likovnih umetnosti u Beogradu.

Tender se može pronaći u eTendering portalu, ref. no. RFP 656 - Preparation of Technical Documentation for the Reconstruction and Enlargement of the Faculty of Fine Arts, University of Arts in Belgrade, Business unit: SRB10; Event id: 0000006616

Više o tenderu pogledajte OVDE.

I. M.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Saobraćaj

Grad Beograd prodaje garaže - Početna cena 7.000 EUR

Grad Beograd oglasio je prodaju nepokretnosti u javnoj svojini, a reč je o garažnim prostorima u Ulici Salvadora Aljendea 18A. Na prodaju je ponuđeno 12 garaža, površine po 14 m2, koje se nude po početnoj ceni od po 7.000 EUR. Rok za podnošenje prijava je 30. april, a više detalja pogledajte OVDE.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.