NavMenu

Buddha-Bar gastronomsko tuna putovanje od 3. do 9. avgusta

Izvor: Promo Ponedeljak, 03.08.2020. 13:37
Komentari
Podeli

(Foto: Buddha-Bar Beograd)
Restoran Buddha-Bar Beograd vas vodi na jedno neponovljivo gastronomsko putovanje. U bašti restorana na Sava promenadi, od 3. do 9. avgusta ovo putovanje posvećeno je specijalitetima od tune.

Ono po čemu se Buddha-Bar izdvaja u svojoj ponudi, jeste sveža tuna od najčešće preko 70 kg, koja u restoran stiže u roku od 24 časa od ulova, i zadržava sve ono što je čini jednom od najzdravijih riba.

Da bi se sačuvala sva svojstva i nutritivne vrednosti, Buddha-Bar jela od tune, čuvena Kraljevska tuna, Tatar tuna, Pecnuta i Tuna tiradito, pripremaju se upravo od sveže ribe.

(Foto: Buddha-Bar Beograd)

Direktno iz mora na vaš tanjir biće servirane razne varijacije ukusa i kombinacija inspirisanih svežom tunom koja budi duh mora.

Putovanje i upoznavanje možete početi sa pažljivo odabranom i bogatom selekcijom predjela ili suši kreacijama. Nesvakidašnji spoj tune i "foie gras", zasluženo nosi naziv Kraljevska tuna i jedinstveno je jelo na gastro mapi prestonice.

A potom, kao glavne atrakcije ovog putovanja, tu su "Nikkei" i "Dashi" odrezak od tune, preporuka šefa kuhinje koja se ne propušta.

Kako Buddha-Bar jelovnik čini bogatstvo ukusa koje nose različite kulture, kroz eklektiku aroma Pacifika, istočne Kine, Japana, Tajlanda i ostalih azijskih uticaja, ni ovaj put kroz tuna putovanje ne izostaje uticaj Azije.

(Foto: Buddha-Bar Beograd)

Pozovite svoje prijatelje, drage osobe i podelite sa njima trenutke vrhunskog hedonizma. Uz odabir kvalitetnih nota vina, zalaske sunca sa pogledom na reku i jedinstvenu, zavodljivu Buddha-Bar muziku, uživaćete svim čuilima podjednako.

Probudi sva čula ovog leta u zenitu kroz kulinarski put tune.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Saobraćaj, IT, Telekomunikacije

Kentkart tuži Grad Beograd i zahteva 17 mil EUR odštete

Kompanija Kentkart, koja je godinama obavljala naplatu karata u gradskom prevozu, nakon raskida ugovora tužila je grad i zahtevala odštetu od 17 mil EUR, izjavio je predsednik Privremenog organa Grada Beograda Aleksandar Šapić. - Kontrolisali su sistem od 250 mil EUR godišnje. Ja tvrdim da preko 1 mil EUR ne mogu da dobiju, a mislim da će čak biti obrnuto, jer mi imamo dokaze da su unazadili sistem - rekao je Šapić za Radio-televiziju

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.