NavMenu

Početkom 2021. hotel Rajska dolina na Jahorini prima prve goste - Vlada RS u obnovu ulaže više od 5 mil EUR (FOTO)

Izvor: eKapija Ponedeljak, 03.08.2020. 10:21
Komentari
Podeli
(Foto: Ugostiteljski servis RS)
Početkom 2021. godine obnovljeni hotel Rajska dolina na Jahorini mogao bi da primi prve goste, saznaje eKapija iz Ugostiteljskog servisa Vlade RS, koja je investitor obnove ovog hotela.

Adaptacija i sanacija podrazumeva građevinske i zanatske radove, spoljašnju i unutrašnju stolariju, novi nameštaj i opremu za unutrašnje uređenje, profesionalnu kuhinju i vešeraj.

Adaptirani hotel će imati 92 sobe, dva apartmana, teretanu, igraonicu, kamin salu, konferencijsku salu, frizerski salon i velnes.

Iz budžeta RS je za ovu investiciju odobreno 10,7 mil KM (5,35 mil EUR) u periodu od 2019-2021, s tim što je u 2019. obezbijeđno 500.000 KM, u 2020. 7 mil KM, a u 2021. iznos od 3,2 mil KM.

Top priče

26.03.2024.  |  Finansije

Kompanija Miodraga Kostića Agri Europe Cyprus želi da kupi 17% u Addiko banci

Kompanija srpskog biznismena Miodraga Kostića Agri Europe Cyprus Ltd. želi da kupi manjinski deo u Addiko banci, čije je sedište u Beču, i koja se specijalizovala za "retail" bankarstvo. Kostić nastoji da uveća svoj udeo na bankarskom tržištu Evrope, piše Bloomberg. Agri Europe je tražio da otkupi udeo od oko 17% u Addiko banci preko javne ponude za preuzimanje akcija, pokazuju podaci iz ponude u koju je Bloomberg imao uvid. S druge

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.