NavMenu

Ryanair obnovio letove od Niša do Berlina

Izvor: Beta Ponedeljak, 03.08.2020. 08:15
Komentari
Podeli
(Foto: Rebius/shutterstock.com)
Najveći evropski niskotarifni avio-prevoznik Ryanair obnovio je letove od Niša do Berlina, posle četiri meseca pauze zbog pandemije kovida 19, saopštilo je sinoć preduzeće Aerodromi Srbije.

U saopštenju se dodaje da Ryanair očekuje da će liniju iz Srbije do Malte obnoviti sredinom avgusta, kada vlada u La Valeti ukine restrikcije za putovanja.

- Let iz Niša za Berlin predstavlja prvu liniju Ryanair-a za letnju sezonu 2020. godine iz Srbije - navodi predstavnica te avio-kompanije Olga Pavlonka.

U saopštenju se apeluje na putnike da poštuju preporučene mere prevencije i da se detaljno informišu pre puta kod nadležnih službi o načinu i uslovima putovanja u Nemačku.

Direktor sektora aerodroma Konstantin Veliki Dušan Knežević rekao je da se to preduzeće raduje povratku Ryanai-a u Niš, jer to povećava broj destinacija prema kojima se putuje iz Niša.

- Pored leta za Berlin, očekujemo da će se destinacije na kojima je Ryanair leteo iz Niša pre pandemije postepeno obnavljati, kao i da će se uvesti nove - naveo je Knežević.

U cilju proslave obnavljanja leta iz Niša, Ryanair je pokrenuo prodaju sedišta sa povoljnijim cenama u jednom smeru, za putovanja do oktobra 2020. godine, koja moraju biti rezervisana do srede, 5. avgusta, na zvaničnoj veb-stranici avio-kompanije.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Građevina, Zdravstvo

Izvođači za gradnju Tiršove 2 tražiće se u konkurentnom postupku sa pregovaranjem - Država objavila novi tender, cena ostala ista

Ministarstvo za javna ulaganja objavilo je novi tender za izgradnju Univerzitetske dečje klinike Tiršova 2, a ovoga puta, umesto u otvorenom postupku, izvođači će se tražiti u konkurentnom postupku sa pregovaranjem. Cena tendera nije izmenjena u odnosu na prošli put, te i dalje iznosi 11,2 milijarde dinara (oko 95 mil EUR) bez PDV-a, a detaljnije o tenderu pogledajte OVDE. Podsetimo, cena je upravo i bila razlog poništavanja prethodnog

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.