NavMenu

Grad Beograd planira izgradnju parkinga u Bloku 42 - Rok za ponude do 31. avgusta

Izvor: eKapija Nedelja, 02.08.2020. 14:57
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Ulrich Mueller/shutterstock.com)Ilustracija
Direkcija za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda raspisala je tender za uslugu izvođenje radova na izgradnji parkinga u Bloku 42 u Novom Beogradu sa izradom tehničke dokumentacije.

Predmet konkursne dokumentacije je izvođenje radova na izgradnji parking prostora ispod UMP-a (unutrašnji magistralni poluprsten) i pristupne saobraćajnice Nova 3 sa pripadajućom infrastrukturom na Novom Beogradu, sa izradom tehničke dokumentacije.

Rok za izvođenje radova iznosi maksimalno 90 kalendarskih dana za izvođenje radova, računajući od dana uvođenja u posao za izvođenje radova.


Ponuda se smatra blagovremenom ukoliko je primljena od strane Direkcije do 31. avgusta do 12 sati. Javno otvaranje ponuda obaviće se istog dana, pola sata po isteku roka za podnošenje ponuda, u prostorijama Direkcije.

Više o tenderu možete pogledati OVDE.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  IT, Telekomunikacije

Telekom Srbija grupa i zvanično na nemačkom tržištu - MTEL Nemačka otvorila vrata svojih poslovnica

Telekom Srbija grupa nastavlja sa širenjem poslovanja u Evropi. Na svečanosti organizovanoj povodom otvaranja poslovnica u Menhengladbahu i Dizeldorfu, generalni direktor Telekoma Srbija, Vladimir Lučić i generalni direktor MTEL Nemačka, Stefan Božić, presecanjem vrpce simbolično su otvorili novo prodajno mesto kompanije MTEL Nemačka i na taj način označili još jedan značajan korak u širenju poslovanja ove kompanije na velikim

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.