NavMenu

Strauss Adriatic - Prijateljstvo se gradi uz šoljice kafe

Izvor: Nedeljnik Petak, 31.07.2020. 09:24
Komentari
Podeli

(Foto: Strauss Adriatic)
Čini se da je Međunarodni dan prijateljstva, koji se obeležava 30. jula, ove godine svima značio više nego ikada ranije. Situacija sa pandemijom koronavirusa pokazala je koliko je zapravo ljudskosti i brige o čoveku u današnjem korporativnom svetu. Mnoge kompanije su još u martu preduzele neophodne mere bezbednosti i zaštitile svoje zaposlene, stavljajući njih i zdravlje njihovih porodica na prvo mesto. I sada, posle mesec dana relaksacije mera bezbednosti, mnogi ponovo rade od kuće. Međutim, ono što svima pomaže da lakše podnesu ovu situaciju su upravo dobri odnosi među zaposlenima i razumevanje menadžmenta, pa se svi još više trude da na "dobro uzvrate dobrim". Tako se, uz šoljicu kafe putem popularnih aplikacija, prave planovi, donose odluke i dele ideje za nove projekte.

I nije važno u kom delu sveta ko sedi, jer cela Strauss Grupa, čiji je Strauss Adriatic deo, neguje solidarnost, razumevanje i saosećajnost. Deljenje tih vrednosti je dovelo i do stvaranja brojnih prijateljskih odnosa među zaposlenima u celoj grupaciji, bilo da su u Izraelu, Poljskoj, Rumuniji, Rusiji, Ukrajini, Nemačkoj ili Srbiji. Pitanje "Kako si?" danas znači pružanje podrške i ruke prijateljstva.

Iz osećaja solidarnosti i sa svim ljubiteljima kafe,Doncafé je odlučio da im se zahvali na vernosti i prijateljstvu projektom Kafa kod kuće. Sada svi džezveri mogu da poruče domaću ili espresso kafu, koja im stiže na kućni prag. Baš povodom Međunarodnog dana prijateljstva, mnogi su odlučili da poruče Doncafé paket i obraduju sve drage ljude sa kojima dele sve srećne, ali i manje lepe trenutke u životu.

Sada, više nego ikad, shvatamo da smo odgovorni da ojačamo svoju sposobnost razumevanja i na taj način učinimo sebe boljim. Uz Međunarodni dan prijateljstva želimo da obojimo novu životnu rutinu svežim bojama. U našoj kompaniji svi se mogu osećati sigurno, verovati u šta žele i biti slobodni. Zato volite svoje prijatelje, čuvajte ih, negujte i stvarajte nove zajedničke trenutke uz šoljicu Doncafé kafe.

(Foto: Strauss Adriatic)

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Industrija, Finansije

Stižu novi lovci na srpsko zlato - Australijski Strickland Metals kupio rudarski projekat na planini Rogozna

Strickland Metals ušao je u "unosnu srpsku zlatnu igru" nakon što je izdvojio 37 miliona dolara za kupovinu projekta Rogozna koji se može pohvaliti ogromnim resursom od 5,44 miliona unci zlatnog ekvivalenta (oko 170 tona), pišu australijski mediji. Australijski gigant Strickland Metals Limited bavi se otkrivanjem mineralizovanih sistema "svetske klase" sa fokusom na zlato i bakar. Kako navode mediji, za projekat zlata Rogozna Strickland

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.