NavMenu

Pridružite se DELL akciji i pružite podršku školama i učenicima

Izvor: Promo Četvrtak, 09.07.2020. 10:06
Komentari
Podeli

(Foto: Dell)
Budući da živimo u IT eri, svi smo svesni činjenice koliko su informacione tehnologije važne i koliko nam dobrog mogu doneti, a pogotovo kada govorimo o poslovanju i edukukaciji dece u našoj zemlji. Zbog toga je od izuzetnog značaja dalje ulaganje u digitalizaciju, inovacionu strukturu, ali i obrazovni sistem, koji bi trebalo da bude po meri poslova budućnosti.

Dobra stvar je što na razvoju veština i kreativnosti koji odgovaraju potrebama 21. veka, danas sa decom počinje da se radi već u osnovnoj školi, kako bi se ona kasnije sve više unapređivala. Sve ovo doprinosi stvaranju kvalifikovane radne snage, a samim tim i daljem razvoju ekonomije. Međutim, problem se javlja kada shvatimo da zbog nedostatka materijalnih sredstva kojima bi obezbedili neophodnu opremu, nisu sve škole u mogućnosti da podstiču, kao ni sva deca da razvijaju veštine potrebne za ovo vreme.

Svesna ovog problema, DELL kao društveno odgovorna kompanija, odlučila je da u saradnji sa malim i srednjim preduzećima koja posluju u Srbiji, obezbedi neophodnu podršku školama, kao i deci koja pripadaju materijalno ugroženim grupama i pruži im priliku da nastave da stiču znanja i veštine koja su im potrebna.

Naime, DELL je 17. juna pokrenuo akciju koja će trajati do 31. jula ove godine, kada će sve zainteresovane kompanije biti u prilici da doniraju svoje korišćene DELL računare. Donirani kompjuteri će biti servisirani i potom raspoređeni školama i deci, kojima su najpotrebniji, kako bi se obezbedili bolji i efikasniji uslovi za rad i učenje. Osnovni cilj akcije je da se prikupi što veći broj kompjutera i na taj način pomogne deci i školskim ustanovama u Srbiji, čija opremljenost savremenim tehnologijama zaostaje za realnim potrebama obrazovanja u 21. veku.

Mala i srednja preduzeća koja budu učestvovala u ovoj akciji, nakon donacije korišćenih, ali ispravnih DELL računara, prilikom naredne kupovine istih modela ostvaruju popust, a on se može ostvariti i preko partnera ovog projekta – Oblak tehnologije i Informatika.

Sve kompanije koje se odluče na ovakav vid podrške školama i đacima, mogu se informisati o detaljima i načinima prijave na donirajdell.rs ili na društvenim mrežama LinkedIn i Facebook, kako bi aplicirali za donaciju.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.