NavMenu

Država traži izradu studija za potrebe uvrđivanja lučkog područja pristaništa u Sremskoj Mitrovici i Apatinu - Rok za slanje ponuda 3. avgust

Izvor: eKapija Subota, 04.07.2020. 12:29
Komentari
Podeli
Apatin (Foto: Aleksandra Kekić)Apatin
Agencija za upravljanje lukama Beograd raspisala je tendere za uslugu izrade studija za potrebe utvrđivanja lučkog područja međunarodnih putničkih pristaništa u Apatinu i Sremskoj Mitrovici. Procenjena vrednost obe nabavke je 6,6 miliona dinara, tj. 3,3 miliona za svaku studiju.

Studije podrazumevaju izradu analiza osnovnih faktora koji utiču na opravdanost proglašenja lučkog područja međunarodnog putničkog pristaništa u Sremskoj Mitrovici i Apatinu.

Analiza osnovnih faktora treba da sadrži analizu potrebnog prometa putničkih brodova, odnosno putnika koji opravdavaju izgradnju putničkog pristaništa. Takođe, studija treba da sadrži analizu prostorne opravdanosti za varijantna rešenja lučkog područja iz analize osnovnih faktora.


Na kraju, studija treba da sadrži i ekonomsko-finansijsku analizu opravdanosti proglašenja lučkog područja u Sremskoj Mitrovici i Apatinu.

Rok za slanje ponuda je 3. avgust a javno otvaranje ponuda za oba tendera održaće se, takođe, istog dana.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Finansije, IT, Telekomunikacije

Narodna banka Srbije i Rakuten Viber razgovaraju o mogućnostima saradnje u oblasti instant plaćanja

Guverner Narodne banke Srbije Jorgovanka Tabaković sastala se s predstavnicima kompanije Rakuten Viber (Vajber) radi razmatranja saradnje čiji bi rezultat bilo povezivanje funkcionalnosti ove aplikacije i servisa IPS NBS sistema, na korist svih građana Republike Srbije. Sistem za instant plaćanja (IPS NBS sistem) uveden je 2018. godine, prvi u regionu i među prvima u svetu. - Danas više od četiri miliona korisnika aplikacija mobilnog

16.04.2024.  |  Vesti

Poljski lanac Žabka dolazi u Srbiju?

16.04.2024.  |  Vesti

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.