NavMenu

REBEC 2020 predstaviće 22 panela o aktuelnim temama iz oblasti nekretnina - Virtuelni samit od utorka

Izvor: eKapija Ponedeljak, 29.06.2020. 08:51
Komentari
Podeli
(Foto: REBEC)
REBEC 2020-Belgrade Real Estate Summit, lansirao je svoju virtuelnu platformu, zajedno sa mobilnom i desktop aplikacijom, putem kojih će posetioci i izlagači moći da isprate ovaj događaj. Zvaničan deo programa počinje sutra, 30. juna (utorak) u 10 sati i odigraće se tokom dva dana, kroz virtuelne konferencijske dvorane - Dunav i Sava.

Posetioci će imati prilike da vide nastup najvećih svetskih profesionalaca u oblasti RE, koji dolaze iz sada već 40 država. Program se sastoji od 22 panela kojima su pokrivene sve aktuelne RE teme. U pauzama su planirana živa uključenja i intervjui sa vodećim predstavnicima međunarodnih kompanija. Beogradski REBEC je ove godine potpuno opravdao naziv samita.

Kompanije koje nastupaju ove godine teško je i pobrojati. U Beograd nam virtuelno pristižu: AECOM, McKinsey, CBRE, NNDKP, PKF Hotelexperts, Watson Farley & Wiliams, Colliers International, Kohn Pedersen Fox Associates, Jones Lang LaSalle, Louvre Hotels, Make Architects, Cushman & Wakefield, STR, BWM Arhitects & ZT GmbH, Sonae Sierra, CTP Invest, NAI WMG, MIXD Studio, HTL Capital Advisors, Knight Frank, PlanRadar, ECOVIS SEE, Bechtel, Metzger Estate, Imagine, Accor hotels, UNISSU, Horwath HTL, Sincular Consulting, Raddison Hotels, Flycom Technologies, PKF TourismExperst, GoodFaith, Michaeler & Partner, ali i srpska Строительная компания ООО ЛБК Мичко, koja je izvodila vrlo zahtevne i složene projekte na ruskom tržištu i koja se kvalitetom, beskompromisno potvrđuje i ističe već 20 godina.

Događaj je podržan i prepoznat od strane RICS-a (The Royal Institution of Chartered Surveyors) uz čiju pomoć REBEC ove godne organizuje tri panela posvećena proceniteljima: opšti panel i dva panela o procenjivanjaima hotela i generalno, retail proizvodima.


Uz pomoć WHOVA virtuelnog alata, organizatori su uspeli da ponude posetiocima skoro sve što je REBEC inače omogućavao prethodnih 12 godina. Ističu da su zadovoljili najveći broj programskih kriterijuma, koji važe i za fizičke događaje. Virtuelni štandovi, sa ponuđenim video prezentacijama izgledaju veoma efektno, pružaju sve neophodne informacije o izlagačima, a sami mogu biti kontaktirani veoma lako i efikasno.

- Posebno smo zadovoljni mobilnom aplikacijom i Rebec društvenom mrežom, gde su uveliko otpočeli sastanci na marginama samita. Mobilna aplikacija, osim što omogućava prisustvo i kada niste fizički uz ekrane svojih desktop računara, pruža neverovatne uslove za networking i žive sastanke, koji započinju doslovno na jedan klik. Osim toga, učesnici mogu da izaberu neverovatan broj različitih alata za konekciju - navode organizatori.

Centrala događaja, iz koje će se upravljati hostingom, biće u beogradskom hotelu Hilton, gde se događaj fizički odigravao prethodne dve godine.

- Drago nam je što je ovo prvi dvodnevni virtuelni događaj u čitavoj Evropi i što se naš događaj probija i potvrđuje čak i u ovom vremenu, kada su putovanja i živi susreti teško ostvarivi. Na ovaj način Beograd polako vraća svoj konferencijski kapacitet i ugled - navode organizatori i još jednom pozivaju domaću javnost da se priključi i postane deo ovog poduhvata.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

15.04.2024.  |  Agro, Finansije

Digitalno svinjarstvo - Kupite Pig token, a posle dve i po godine dobijate 100 kilograma svinjetine

Uzgajate svinje, a ne odlazite na farmu, nema blatnjavih čizama, ni ustajanja u cik zore da bi se nahranile životinje. Zvuči filmski, ali nije. Krešimir Kuterovac, stočar iz Hrvatske, pokrenuo je sa kompanijom Beyondi i Blok Be platformu GoAgro pomoću koje svako može da postane stočar, a da posao uzgajivača svinja radi neko drugi. - Vi kupujete digitalni oblik svinje - PigNFT (Pig token). Minimalna cena je 220 EUR za koju posle dve i po

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.