NavMenu

Multibrend radnja Peek & Cloppenburg otvorena u Beogradu

Izvor: eKapija Četvrtak, 25.06.2020. 13:25
Komentari
Podeli
(Foto: Marko Simić)
Peek & Cloppenburg otvorio je svoju prvu prodavnicu u Beogradu u novom BEO Shopping centru. Dolaskom na tržište Srbije, poznati nemački modni lanac ujedno postaje i najveća multibrend radnja u Beogradu koja će se prostirati na dva nivoa, na ukupnoj površini od 3.500m2.

Peek & Cloppenburg nudi modu za muškarce i žene, i to za svaku priliku – od kombinacije za posao, večernji izlazak, proslavu ili slobodno vreme.

Peek & Cloppenburg je porodična retail kompanija osnovana između 1900/1901. godine u Diseldorfu. Sa više od 16.000 zaposlenih i 140 prodavnica koje posluju u 15 zemalja širom Evrope, Peek & Cloppenburg kontinuirano širi prisustvo na modnim tržištima.

- U Austriji smo prisutni od 1998. godine, a u Istočnoj Evropi od 2002. godine kada je otvorena prva prodavnica u Varšavi. Od tada, Peek & Cloppenburg širi svoje prisustvo na istočnoevropskom tržištu otvarajući prodavnice u Rumuniji, Hrvatskoj, Češkoj, Litvaniji i Sloveniji - izjavio je Paul Portner, direktor Retail Management u Peek & Cloppenburg. - Logičan sledeći korak bilo je tržište Srbije, koje je za nas izuzetno zanimljivo iz više razloga. Prvenstveno zbog veličine grada Beograda, ali i afiniteta građana ka dizajnerskim brendovima koje imamo u ponudi. Ponosni smo što je danas Peek & Cloppenburg jedini internacionalni modni lanac ove veličine u Beogradu i što ćemo biti u mogućnosti da svojim kupcima ponudimo širok asortiman proizvoda na lokalnom tržištu.

U bogatoj ponudi u Beogradu naći će se oko 150 različitih modnih brendova, a značajni deo ponude će činiti i P&C brendovi (Jake*s, Montego, REVIEW, McNeal).

Prva prodavnica Peek & Cloppenburg u Beogradu će zapošljavati oko 35 ljudi, a do kraja 2020. godine planirano je otvaranje još jedne radnje u glavnom gradu Srbije.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

28.03.2024.  |  IT, Telekomunikacije

Dosad najveće istraživanje AI: Tri posla koja sigurno gube bitku sa veštačkom inteligencijom

Jedna od aktuelnijih i traženijih tema poslednjih godinu dana je veštačka inteligencija i njen uticaj na tržište rada. Mnogo je objavljenih analiza o tome ko je na prvoj liniji stradanja i koga će AI zameniti, koja će se nova zanimanja izroditi, koliko će ljudi izgubiti svoju profesiju i svoj posao. Svima je već jasno da je u toku eksplozija alata za generativnu veštačku inteligenciju. Komentara je nebrojeno – od procena ’Ne

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.