NavMenu

Seavus najavljuje poslovno partnerstvo sa kompanijom Salesforce

Izvor: Promo Sreda, 24.06.2020. 08:16
Komentari
Podeli

(Foto: Seavus)
Kao jedna od vodećih kompanija za razvoj softvera i konsutantskih usluga u regionu, a i šire, Seavus® sa ponosom najavljuje poslovno partnerstvo sa američkom cloud-based softverskom kompanijom Salesforce.

Salesforce je najbolja svetska CRM (Customer Relationship Managment) platforma. Salesforce cloud-based paket poslovnih aplikacija je fokusiran na korisničke servise, automatizaciju marketinga, analitiku i razvoj aplikacija i ne zahtevaju IT stručnjake kako bi ih postavili ili upravljali njime, već jednostavno se prijavite i započnete povezivanje sa klijentima na sasvim novi način.

Kompanije širom sveta koriste proizvode Salesforce-a kako bi izgradile snažnije i vrednije odnose sa klijentima i stekle veću efikasnost u prodaji i marketingu.

- Jako smo ponosni povodom partnerstva sa ovako jakim svetskim liderom kao što je Salesforce, pogotovu jer se radi o partnersvtu koje je prvo ovog tipa u regionu. Radujemo se što ćemo predstaviti znanje i stručnost u najboljem smislu.

Ovo je prvi događaj koji organizujemo zajedno sa našim partnerom Salesforce. Pozivamo sve zainteresovane banke, finansijske institucije kao i osiguravajuće kuće da se registruju na sledećem linku: https://www.eventbrite.com/e/salesforce-for-finance-accelerate-transformation-inspire-customer-trust-tickets-109169250166

O kompaniji Seavus

Seavus® je kompanija za razvoj softvera i konsalting sa dokazanim iskustvom u pružanju uspešnih poslovnih softverskih rešenja. Kompanija ima preko 900 zaposlenih širom sveta i pruža širok spektar proizvoda i usluga, uspešno pokrivajući evropsko i svetsko tržište iz nekoliko predstavništava širom sveta. Seavus-ov portfolio uključuje i preko 4.000 klijenata, među kojima su vodeći svetski telekom operateri, proizvođači telefona, organizacije iz sektora bankarstva i finansija, potrošačke elektronike, tehnologije, obrazovanja, vlade, zdravstva, itd.

Telekom divizija je jedna od prvih divizija kompanije Seavus koja postoji 20 godina unazad. Sa 10 kancelarija i više od 250 eksperata, Telekom divizija je jedna od najvećih sistemskih integratora BSS/OSS platformi u širem regionu.

Posetite seavus.com kako biste saznali više.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Industrija, Građevina, Saobraćaj, Finansije

Feka Automotive gradi energetski efikasan proizvodni objekat - EBRD odobrila 15 mil EUR

Evropska banka za obnovu i razvoj (EBRD) podržava ovu investiciju odobravanjem kredita od 15 mil EUR kompaniji Feka Automotive (Feka), proizvođaču automobilske rasvete iz Srbije. Feka, koja ima ugovore o snabdevanju sa vodećim međunarodnim proizvođačima automobila kao što su Tojota, Folksvagen i Stelantis, koristiće sredstva da poboljša svoju ukupnu efikasnost i poveća dostupnost pouzdanih uređaja za osvetljenje

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.