NavMenu

Predstavljamo idealnu lokaciju za uspešne kompanije - Business must go on!

Izvor: Promo Petak, 19.06.2020. 08:22
Komentari
Podeli
(Foto: Beobuild/ Igor Dudaš)
Nakon što smo se nedavno suočili sa okolnostima koje više podsećaju na naučno-fantastične filmove nego na realnost, naša svakodnevica polako se vraća u normalu. Ceo svet bio je privremeno paralisan i većina se morala prilagoditi obavljanju poslovnih aktivnosti u smanjenom obimu i iz udobnosti svog doma. Pa ipak, koliko god je nametnuta pauza doprinela da malo usporimo tempo i napunimo baterije, vreme je da punom parom krenemo u nove radne pobede. Business must go on.

Svet se vraća u uobičajene tokove i sada ponovo najveći deo svog dana provodimo na poslu, u kancelariji. Mnogi su jedva dočekali da se ponovo srede, obuku elegantnu garderobu i okupe sa kolegama u radnom okruženju. Nije tajna da smo daleko produktivniji upravo u poslovnom ambijentu koji nas inspiriše i stimuliše na rad, bez nepotrebnih distrakcija sa kojima se suočavamo radeći iz dnevne sobe. Na raskrsnici ulica Starine Novaka i Kneza Danila postoji upravo takvo mesto koje podstiče na rad i ostvarivanje maksimalnih rezultata, a ujedno čini da se osećate prijatno kao da ste kod kuće. U pitanju je najsavremenija poslovna zgrada u centru Beograda – Business Garden. U ovom modernom poslovnom objektu A klase, iza koga svojom reputacijom, kredibilitetom i godinama uspešnog prisustva na domaćem tržištu stoje izraelski investitori AFI Europe i Shikun & Binui Group, sedište su pronašle mnoge poznate svetske kompanije.

Lista razloga za to je dugačka. Business Garden omogućava rad na prestižnoj, centralnoj gradskoj lokaciji, ali uz obezbeđen podzemni parking za zaposlene. Oni u ovoj modernoj poslovnoj zgradi uživaju u svim prednostima neposredne blizine najboljih restorana, kafića, prodavnica, apoteka i drugih korisnih lokala, elitnih vrtića i škola, parkova i svih značajnih institucija. Ne samo to, oni svoje radno vreme provode u prijatnom i zdravom okruženju, uz dovoljno svetlosti i visok kvalitet unutrašnjeg vazduha što doprinosi pojačanoj efikasnosti, motivaciji i boljem osećaju, samim tim i ređim izostancima sa posla. Garancija toga je LEEDv4 Gold sertifikat, dodeljen Business Garden-u od strane nezavisnog međunarodnog tela za sertifikaciju, kao dokaz kvaliteta zelene gradnje u skladu sa najvišim svetskim standardima. Business Garden je ujedno i prvi kompleks u Srbiji sa ovim prestižnim priznanjem, pa ne čudi što su uspešne internacionalne kompanije kojima energetska efikasnost, smanjenje operativnih troškova i vrhunski uslovi za rad predstavljaju imperativ, izabrale upravo ovu poslovnu adresu.

Zakupcima je na raspolaganju fleksibilan prostor koji se u potpunosti prilagođava njihovim potrebama, pružajući im mogućnost kreiranja radnog okruženja koje odražava njihovu korporativnu kulturu i podstiče osećaj pripadnosti kolektivu. Zaposlenima je značajno olakšano i usklađivanje privatnih i poslovnih obaveza, jer im Business Garden, u saradnji sa obližnjim vrtićem Play, nudi mogućnost preuzimanja dece i radno vreme vrtića prilagođeno njihovom ličnom rasporedu.

Sve što vas zanima u vezi sa ovom najsavremenijom poslovnom zgradom u centru grada, možete saznati od ekskluzivnog zastupnika za izdavanje, vodeće konsultantske kuće za nekretnine u Srbiji CBS International, koja je deo Cushman & Wakefield grupe. Vreme je da se pridružite klubu uspešnih!
Komentari
Vaš komentar

Top priče

26.03.2024.  |  Saobraćaj

Raspisan tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica

Infrastruktura železnice Srbije raspisala je tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica. Kako se pojašnjava, formiranje nove industrijske zone Sobovica uslovilo je potrebu za njenim povezivanjem sa postojećom železničkom infrastrukturom, odnosno sa prugom Lapovo - Kraljevo - Lešak - Kosovo Polje - Đeneral Janković - državna granica (Volkovo). - Postojeća

eKapija+

Vidi sve
Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.