NavMenu

Saradnja PKS i APR na unapređenju poslovanja privrednih subjekata

Izvor: eKapija Sreda, 17.06.2020. 18:13
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Edhar/shutterstock.com)Ilustracija
Predsednik Privredne komore Srbije Marko Čadež i direktor Agencije za privredne registre Milan Lučić potpisaće sutra protokol o poslovno-tehničkoj saradnji PKS i APR sa ciljem unapređenja uslova poslovanja privrednih subjekata u Republici Srbiji i podsticanja privrednih aktivnosti u zemlji.

Istom prilikom biće potpisan i Sporazum o preuzimanju i korišćenju pouzdanih i ažurnih podataka iz zvaničnih registara APR kojim se reguliše upotreba podataka od značaja za privredni sistem i ekonomsku politiku.


U svojstvu predsednika Regionalnog portala privrednih registara i Komorskog investicionog foruma Zapadnog Balkana KIF ZB6, Milan Lučić i Marko Čadež potpisaće i memorandum o razumevanju koji predstavlja okvir za uspostavljanje saradnje na realizaciji međunarodnih projekata za snažnije regionalno povezivanje privrednika Zapadnog Balkana.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Finansije

Počinje prijava za 20.000 dinara za đake u Beogradu

Prijavljivanje za 20.000 dinara, koje će sve beogradske porodice dobiti po detetu koje pohađa osnovnu i srednju školu, kao i za kartice za besplatan ulazak na gradske bazene tokom letnje sezone počinje danas, objavio je Beoinfo. U svim osnovnim i srednjim školama u Beogradu od danas pa do kraja leta moći će da se prijavi za 20.000 dinara, a sve informacije građani će moći tamo da dobiju. Princip će biti isti ili sličan kao kada su se

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.