NavMenu

Startuje prva letnja sezona u Fruškim termama - Gostima na raspolaganju 8 bazena, soba sa vodenim krevetima i 12 sauna (FOTO)

Izvor: eKapija Petak, 12.06.2020. 09:51
Komentari
Podeli
(Foto: Fruške terme)
Prva letnja sezona jedne od najvećih investicija u turizam u Srbiji - hotela Fruške terme na Fruškoj gori startuje od danas, 12. juna.

Gostima je na raspolaganju osam unutrašnjih i spoljašnjih bazena sa termo-mineralnom vodom, temperature od 29 do 32 stepeni i spa centar na preko 10.000 m2. Takođe, posetioci će moći da uživaju i u 12 vrsta sauna i parnih kupatila, hamam, relax soba i soba sa vodenim krevetima.

U hotelu postoje i dva restorana, lobby bar, snack bar i pool bar.

Wellness & Spa Hotel Fruške Terme raspolaže sa 200 soba i apartmana, prostranom kongresnom dvoranom i 11 konferencijskih sala, kapaciteta od preko 1.000 učesnika.

Takođe, u okviru hotela postoji i posebna VIP zona sa velikim plivačko-rekreativnim bazenom i privatnim spa centrom za VIP goste koji sadrži parno kupatilo, infrared saunu, relax zonu sa vodenim krevetima, tepidarijum i finsku zonu.

(Foto: eKapija)

U sklopu hotela postoji i garaža sa 385 parking mesta u sklopu kompleksa čime se validira koncept eko rizorta, sa solarnom elektranom na krovu i četiri punjača za električna vozila.


Fotogalerija
Fruške terme
Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Industrija, Građevina, Saobraćaj, Finansije

Feka Automotive gradi energetski efikasan proizvodni objekat - EBRD odobrila 15 mil EUR

Evropska banka za obnovu i razvoj (EBRD) podržava ovu investiciju odobravanjem kredita od 15 mil EUR kompaniji Feka Automotive (Feka), proizvođaču automobilske rasvete iz Srbije. Feka, koja ima ugovore o snabdevanju sa vodećim međunarodnim proizvođačima automobila kao što su Tojota, Folksvagen i Stelantis, koristiće sredstva da poboljša svoju ukupnu efikasnost i poveća dostupnost pouzdanih uređaja za osvetljenje

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.