NavMenu

PD "Univerzijada Beograd 2009" donirala Beogradu pokretne stvari preostale od takmičenja

Izvor: eKapija Sreda, 03.02.2010. 09:11
Komentari
Podeli

Grad Beograd prihvatio je donaciju pokretnih stvari od PD "Univerzijada Beograd 2009" i preneo ih na korišćenje gradskim ustanovama.

– Sve stvari su preuzete i već se koriste u predškolskim ustanovama, domovima zdravlja, školama, socijalnim centrima i drugim gradskim ustanovama. Poseban deo opreme, onaj koji se koristio za svečano otvaranje i zatvaranje Univerzijade, ustupljen je na korišćenje "Beogradskoj areni", a moći će da ga koriste i druge institucije. Podsetiću još jednom da smo ovom manifestacijom postigli više efekata. Dobili smo 10.000 ambasadora – promotera, učesnika Univerzijade, a pokazali smo i da se u vreme svetske finansijske krize i sa višestruko manjim sredstvima od uobičajenih može postići mnogo, što je potvrdio i gospodin Kilijan, predsednik Svetske studentske federacije, nazvavši Univerzijadu "trijumfom Beograda i Srbije". Naravno, i oprema koja je ostala iza ovako važnog događaja našla je svoje korisnike u gradskim institucijama, koje će i na ovaj način moći još više da podignu kvalitet svog rada i pružanja usluga – rekla je Radmila Hrustanović, pomoćnica gradonačelnika, a preneo "Beoinfo".

U doniranim sredstvima nalazi se potrošni kancelarijski pribor, računari, projektori, kancelarijski nameštaj, kuhinjski elementi, dvd rekorderi, televizori, kopir aparati i druga sredstva.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.