NavMenu

Otvorena kula Ušće Tower 2 na Novom Beogradu - Zgrada koja "diše" na 22 sprata i 23.200 m2 poslovnog prostora A+ klase (FOTO)

Izvor: eKapija Četvrtak, 11.06.2020. 15:58
Komentari
Podeli
(Foto: Ušće Tower Two)
Nova investicija kompanije MPC Properties, UŠĆE Tower Two poslovna zgrada, otvorena je danas na Novom Beogradu, u sklopu Ušće kompleksa.

Ovaj moderni objekat nudi kancelarijski prostor A+ klase sa 22 sprata i površinu za izdavanje od 23.200 m2. Ukupna investicija kompanije MPC Properties u ovaj projekat iznosi 65 mil EUR.

Ingo Nissen, izvršni direktro MPC Properties naglasio je da je Tower Two projektovana u skladu sa najvišim standardima zelene gradnje i da poseduje BREEAM sertifikaciju, sa ocenom "excellent".

- Ovo je zgrada koja "diše" i štedi energiju, koja omogućuje idelane uslove za rad u svim vremenskim uslovima, a ima i decentralizovanju ventilaciju. Ona je lokacija za početak, ali i razvoj posla - dodao je Nissen, koji se zahvalio Gradu Beogradu na podršci, kao i svima koji su učestvovali na projektu.

Pogled sa 21. sprata (Foto: eKapija / Aleksandra)Pogled sa 21. sprata

U ime Grada gosti su bili gradski urbanista Marko Stojčić i zamenik gradonačelnika Goran Vesić.

- Projekat Ušće 1 označio je novi razvoj grada, a pre svega Novog Beograda. Ušće 2 je dokaz da se grad i dalje razvija. Uskoro nas očekuje i otvaranje BEO Shopping Center, tačnije 25. juna ove godine, čiji je investitor takođe MPC Properties - rekao je Vesić.

Napomenuo je da svi koji ulažu više od 50 mil EUR u Gradu dobijaju posebnu radnu grupu, koja sa njima sarađuje i rešava sve eventualne probleme.

Nakon svečanog otvaraja prisutni su bili u mogućnosti da sa 21. sprata posmatraju Beograd.

A.K.


Fotogalerija
Ušće Tower Two
Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Gradiće se parking na Jastrepcu u okolini Kruševca

Gradska uprava grada Kruševca raspisala je javni poziv za izgradnju parking prostora sa pristupnom saobraćajnicom na planini Jastrebac. Procenjena ukupna vrednost radova bez PDV-a iznosi 24.196.392 dinara. Rok za prijavu je 13. maj. Detalje pogledajte OVDE.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.