NavMenu

Otvorena kula Ušće Tower 2 na Novom Beogradu - Zgrada koja "diše" na 22 sprata i 23.200 m2 poslovnog prostora A+ klase (FOTO)

Izvor: eKapija Četvrtak, 11.06.2020. 15:58
Komentari
Podeli
(Foto: Ušće Tower Two)
Nova investicija kompanije MPC Properties, UŠĆE Tower Two poslovna zgrada, otvorena je danas na Novom Beogradu, u sklopu Ušće kompleksa.

Ovaj moderni objekat nudi kancelarijski prostor A+ klase sa 22 sprata i površinu za izdavanje od 23.200 m2. Ukupna investicija kompanije MPC Properties u ovaj projekat iznosi 65 mil EUR.

Ingo Nissen, izvršni direktro MPC Properties naglasio je da je Tower Two projektovana u skladu sa najvišim standardima zelene gradnje i da poseduje BREEAM sertifikaciju, sa ocenom "excellent".

- Ovo je zgrada koja "diše" i štedi energiju, koja omogućuje idelane uslove za rad u svim vremenskim uslovima, a ima i decentralizovanju ventilaciju. Ona je lokacija za početak, ali i razvoj posla - dodao je Nissen, koji se zahvalio Gradu Beogradu na podršci, kao i svima koji su učestvovali na projektu.

Pogled sa 21. sprata (Foto: eKapija / Aleksandra)Pogled sa 21. sprata

U ime Grada gosti su bili gradski urbanista Marko Stojčić i zamenik gradonačelnika Goran Vesić.

- Projekat Ušće 1 označio je novi razvoj grada, a pre svega Novog Beograda. Ušće 2 je dokaz da se grad i dalje razvija. Uskoro nas očekuje i otvaranje BEO Shopping Center, tačnije 25. juna ove godine, čiji je investitor takođe MPC Properties - rekao je Vesić.

Napomenuo je da svi koji ulažu više od 50 mil EUR u Gradu dobijaju posebnu radnu grupu, koja sa njima sarađuje i rešava sve eventualne probleme.

Nakon svečanog otvaraja prisutni su bili u mogućnosti da sa 21. sprata posmatraju Beograd.

A.K.


Fotogalerija
Ušće Tower Two
Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Saobraćaj

Grad Beograd prodaje garaže - Početna cena 7.000 EUR

Grad Beograd oglasio je prodaju nepokretnosti u javnoj svojini, a reč je o garažnim prostorima u Ulici Salvadora Aljendea 18A. Na prodaju je ponuđeno 12 garaža, površine po 14 m2, koje se nude po početnoj ceni od po 7.000 EUR. Rok za podnošenje prijava je 30. april, a više detalja pogledajte OVDE.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.