NavMenu

Otkazan Međunarodni sajam građevinarstva SEEBBE

Izvor: eKapija Sreda, 03.06.2020. 14:23
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Eugenio Marongiu/shutterstock.com)Ilustracija
Međunarodni sajam građevinarstva SEEBBE, koji je trebalo da bude održan od 24. do 27. juna 2020. godine zvanično je i otkazan.

U saopštenju tima Sajma građevinarstva SEEBBE i Beogradskog sajma, navodi se da je ovakva odluka doneta zbog nemogućnosti adekvatnog planiranja tako složenog i obimnog sajma u uslovima neizvesnog statusa "kovid-bolnice" na Beogradskom sajmu i ostalih uvedenih mera i ograničenja sa neizvesnim trajanjem.

- Obaveštavamo vas da je Beogradski sajam doneo odluku da otkaže 46. Međunarodni sajam građevinarstva, koji je pod sloganom "Snovi u osnovi" prvobitno trebalo da se održi od 22. do 25. aprila da bi u okolnostima pandemije virusa "kovid-19" njegovo održavanje bilo odloženo za 2.–27. jun 2020. godine. Iskreno nam je žao zbog situacije u kojoj smo se svi zajedno našli, ne našom voljom, već sticajem vanrednih okolnosti. Kao organizator najvećeg sajma iz oblasti građevinarstva u regionu potrudićemo se da, poboljšanjem kvaliteta sajma SEEBBE, ostanemo dobar i pouzdan partner kako bi svi zajedno dali adekvatan doprinos građevinskoj industriji i srpskoj privredi u celini - poručuju iz Beogradskog sajma.


U saopštenju se dodaje, da bi sajam SEEBBE sledeće godine trebalo da se održi u periodu od 21. do 24. aprila 2021. godine, navodi se na portalu Grenef.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

06.05.2024.  |  Saobraćaj

Air Serbia ima planove za širenje poslovanja na kineskom tržištu

Krajem godine, Air Serbia će proširiti svoje poslovanje na kineskom tržištu, koristeći prilike nastale oživljavanjem odlaznog turizma iz jedne od najjačih svetskih ekonomija nakon pandemije kovida, napisao je Džejms Hogan, bivši izvršni direktor Etihada. - Značaj novih linija od Beograda do Šangaja i Guangdžoua ne može se potceniti ako se ima u vidu očekivanje da će 130 miliona građana Kine putovati u inostranstvo tokom 2024.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.