NavMenu

Otvorena vila Ateljea vina Šapat - Neponovljiv doživljaj leta na sunčanim obroncima Fruške gore (FOTO)

Izvor: Promo Sreda, 03.06.2020. 13:27
Komentari
Podeli
(Foto: Atelje vina Šapat)
Ukoliko ste zainteresovani za izvanredan beg u prirodu, opuštanje uz degustaciju vina i poseban tretman u svakom smislu, sa velikim zadovoljstvom vas pozivamo da odsednete u luksuznoj Vili i posetite našu vinariju, Atelje vina Šapat.

Smeštena na sunčanim obroncima Fruške gore, sakrivena u srcu prelepe prirode, na samo sat vremena vožnje od prestonice, predstavlja jedinstveno mesto na turističkoj i vinskoj mapi regiona. Elegantan kompleks, sastoji se od butik vinarije, originalnog restorana i vile, koja raspolaže komfornim sobama i apartmanima. Do sada, Vila je važila za mesto isključivo rezervisano za goste koji kod nas organizuju venčanja i velike i važne proslave, kao i za naše članove Klubova vina.

Kako je ova neobična godina donela neobične okolnosti u kojima ćemo svi biti daleko manje okrenuti putovanjima van Srbije. sa velikim zadovoljstvom, odlučili smo da, ekskluzivno u ovoj sezoni, Vilu otvorimo za sve koji žele da provedu par dana u vinariji u gostima. Raskoš prirode se ovde doživljava na poseban način, dok j eboravak u luksuznim sobama i apartmanima sasvim jedinstven, u potpunoj privatnosti i tišini, gde ste okruženi pažnjom i brigom o svakom detalju i gde vam Dunav i vinogradi požele svako dobro jutro.

Nezaboravni dani u našoj Vili dodatno mogu biti ispunjeni bogatim sadržajima Parka prirode Fruška gora, od obilazaka manastira i Krčedinske Ade, do poseta etno naselja, vožnje bicikala, "hiking"-a i ribolova.

Višestruko nagrađivani tim našeg butik hotelaTownhouse27 iz Beograda, pobrinuće se za sve vaše upite i rezervacije. Želimo da ovo leto u Šapatu bude najlepša uspomena za dugo pamćenje. www.sapat.rs

Radni dani: četvrtak – nedelja. Kontakt i rezervacije: 011 2022900, hotel@townhouse27.com
Fotogalerija
Vila Ateljea vina Šapat
Komentari
Vaš komentar

Top priče

16.04.2024.  |  Vesti

Poljski lanac Žabka dolazi u Srbiju?

Poljska grupacija Żabka planira da uđe na više tržišta Jugoistočne Evrope. Kompanija iz Poljske nedavno je registrovala internet domen za Srbiju, dok je istovremeno u Rumuniji akvizicijom preuzela kompaniju za distribuciju hrane. Pored akvizicije, registrovana je i posebna kompanija za razvoj maloprodajne mreže, saznaje portal Retail Serbia. Na upit ovog portala kako gledaju na srpsko tržište imajući u vidu da su nedavno kupili domen

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.