NavMenu

Otvoren Medijski centar Vojvodine - Novi Sad se priključio Beogradu i Nišu

Izvor: Danas Petak, 29.01.2010. 10:04
Komentari
Podeli

Novi Sad će prvi put dobiti Medija centar koji će biti reprezentativan poput onih u Beogradu i Nišu, što će puno značiti ne samo za Nezavisno društvo novinara Vojvodine, kojem će to biti put ka samoodrživosti, stabilnosti i zapošljavanju, nego će koristi imati i pokrajinske i gradske vlasti, istakao je predsednik NDNV Dinko Gruhonjić, prilikom jučerašnje (28. januar 2010. godine) posete predsednika Skupštine grada Aleksandra Jovanovića i obilaska prostorija NDNV, u Zmaj Jovinoj ulici broj 3, gde će se nalaziti Medijski centar Vojvodine.

Gruhonjić je podsetio da je NDNV prošle godine bilo u veoma nezavidnoj situaciji, jer je iseljeno iz prostora u kojem se nalazilo 19 godina, pošto je ta imovina vraćena crkvi i iskoristio priliku da se zahvali što su im gradske vlasti omogućile da dobiju novi prostor i prepoznale značaj ovog udruženja koje ove godine obeležava 20. godišnjicu postojanja i time je najstarije nezavisno udruženje novinara na prostoru bivše Jugoslavije.

- Svako društvo koje želi da bude demokratski otvoreno mora da ima izuzetno razvijene medije. Mediji su tu da bi obaveštavali javnot i pružali informacije, i u tom smislu, pomoć razvoju medija i njihovih udruženja je uvek od velikog značaja. Zahvaljujući NDNV, Novi Sad će prvi put dobiti Medija centar, koji će biti važan ne samo za novinare, već i za širu javnost, jer će omogućiti da se na efikasniji način na jednom mestu pruži daleko veći broj informacija - rekao je Jovanović.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Saobraćaj

Grad Beograd prodaje garaže - Početna cena 7.000 EUR

Grad Beograd oglasio je prodaju nepokretnosti u javnoj svojini, a reč je o garažnim prostorima u Ulici Salvadora Aljendea 18A. Na prodaju je ponuđeno 12 garaža, površine po 14 m2, koje se nude po početnoj ceni od po 7.000 EUR. Rok za podnošenje prijava je 30. april, a više detalja pogledajte OVDE.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.