NavMenu

HALKBANK a.d. Beograd plasirala 32 mil EUR kredita za podršku privredi sa garancijom Republike Srbije

Izvor: Promo Utorak, 02.06.2020. 15:35
Komentari
Podeli
(Foto: HALKBANK a.d.)
Klijenti HALKBANK a.d. Beograd su pokazali veliko interesovanje za kredite za finansiranje likvidnosti i obrtnih sredstava u skladu sa Uredbom o garantnoj šemi Vlade Republike Srbije. Halkbank a.d. Beograd je plasirala 32 mil EUR kredita za podršku privredi u skladu sa garantnom šemom, sa ciljem ublažavanja posledica pandemije bolesti COVID-19. Jedna od pogodnosti ovog programa finansiranja je i grace period uz svaki kredit. Do sada je realizovano oko 300 kredita, najvećim delom u segmentu malih i srednjih preduzeća, koji predstavljaju našu stratešku orijentaciju. Možda i više nego ikada do sad, svesni smo koliko je važno da se malim i srednjim preduzećima olakša njihov preduzetnički put. HALKBANK a.d. Beograd to vidi ne samo kao svoju dužnost, već kao privilegiju.

Vodeći se i ovoga puta svojim sloganom "Ljudi pre svega", HALKBANK a.d. Beograd je i u ovim izazovnim vremenima predstavila široku paletu novih proizvoda i usluga, sa akcentom na naprednom kartičarskom sistemu i unapređenoj platformi elektronskog bankarstva - sve u cilju olakšavanja bankarskih procesa i bezbednosti u trenucima kada je bitno da smanjimo fizičke kontakte.

Zahvalni smo svojim klijentima na poverenju i ponosni što možemo da kažemo da su već dugo deo našeg puta ka bržoj i savremenijoj budućnosti.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

21.04.2024.  |  Građevina

Cveta visokogradnja u Kraljevu - Sve interesantnija i Ribnica

Poslednjih godina gradi se veliki broj zgrada u prvoj gradskoj zoni u Kraljevu. Na nekoliko lokacija u užem i širem gradskom jezgru niču višeporodični stambeni objekti. - Trenutno je u izgradnji devet zgrada u užoj gradskoj zoni, a one su u različitim fazama izgradnje - kaže Zvonko Kovačević rukovodilac Odeljenja za urbanizam, građevinarstvo i stambeno-komunalne delatnosti. U toku su i završni radovi na dve zgrade u Zelenoj gori, a

21.04.2024.  |  Vesti

Sporazum sa MMF-om biće produžen na još najmanje dve godine

21.04.2024.  |  Vesti

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.