NavMenu

NLB Banka ponudila klijentima NLB Pay - digitalni novčanik

Izvor: Promo Nedelja, 31.05.2020. 18:09
Komentari
Podeli
(Foto: NLB banka)
NLB Banka je svojim klijentima omogućila korišćenje nove usluge, NLB Pay digitalnog novčanika, koji omogućava lakše i jednostavnije plaćanje na prodajnim mestima. Umesto kartice ili gotovine, klijenti NLB Banke sada mogu da plaćaju mobilnim telefonom.

Aplikacija je dostupna na Google Play prodavnici, a nakon preuzimanja, potrebno je uneti podatke za identifikaciju, uključujući i broj mobilnog telefona na koji korisnik dobija poruku sa aktivacionim kodom. Zatim definišemo lozinku kojom ćemo se logovati u aplikaciju i povežemo digitalni novčanik sa željenom karticom.

Vlastimir Vuković, član Izvršnog odbora NLB Banke smatra da će digitalni novčanik NLB Pay naići na veliku primenu, pre svega zbog jednostavnosti korišćenja i svoje praktičnosti.

- Ja više ne razmišljam da li sam poneo novčanik, da li u tom novčaniku imam kartice ili gotovinu. Dovoljno je da sa sobom imam svoj mobilni telefon u prodavnici, prislonim ga na pos terminal i kupovina je završena. Siguran sam da digitalni novčanik predstavlja najefikasniji i najbrži način plaćanja, a ako imamo u vidu da većina nas konstantno ima svoj mobilni uz sebe, svakako je i najpraktičniji način plaćanja - dodao je Vuković

Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Građevina, Turizam, sport, kultura

U Rakovici u planu novi sportsko-rekreativni kompleks na 20.000 m2 - Moguća gradnja bazena, terena, akva parka...

Na području između trase železnice, Ulica Sretena Popovića, 13. oktobra i obilaznice oko Beograda u Rakovici, predviđena je izgradnja sportsko-rekreativnog kompleksa, umesto ranije planiranih privrednih zona, vidi se iz Plana detaljne regulacije za ovo područje, koji je beogradski Sekretarijat za urbanizam i građevinske poslove stavio na rani javni uvid. Povod za novi plan, kako se navodi, predstavlja inicijativa gradske opštine Rakovica

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.