NavMenu

Zbog virusa bez turista - Srbiju u aprilu posetilo 97,9% manje gostiju nego prošle godine

Izvor: Beta Petak, 29.05.2020. 14:38
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: alice-photo/shutterstock.com)Ilustracija
Srbiju je u aprilu ove godine posetilo 97,9% manje turista nego pre godinu dana, saopštio je danas Republički zavod za statistiku. Broj noćenja turista u aprilu manji je za 94,6%.

U aprilu ove godine, u odnosu na april 2019. godine, broj noćenja domaćih turista manji je za 94%, a broj noćenja stranih turista za 95,8%.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

16.04.2024.  |  Industrija, Saobraćaj

Brojni auto-servisi ne rade više punjenje klima - Da li će građani imati gde da pripreme kola za leto i koliko će to da košta?

Građanima Srbije ovog leta biće teže da servisiraju klima uređaje u svojim automobilima. Razlog za to je što veliki broj auto-servisa obustavlja pružanje ove usluge, jer nemaju sertifikat na osnovu koga bi mogli nabavljati freon i proći inspekcijsku kontrolu. Naime, Ministarstvo zaštite životne sredine je još 2016. godine donelo uredbu da pravna lica i preduzetnici koji klimatizuju motorna vozila moraju imati Sertifikat B. Taj

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.