NavMenu

Hrvatski Human pobedio kompaniju Google - Nagrada za najbolja internet dostignuća u 2019. otišla u komšiluk

Izvor: Marketing mreža Petak, 22.05.2020. 13:59
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Pixabay.com/StartupStockPhotos)Ilustracija
Hrvatska agencija Human odnela je pobedu za najbolju web stranicu prema šest glavnih kriterijuma akademije na međunarodnoj dodeli nagrada za najbolja internet dostignuća 2019. godine.

Human je osvojio glavnu nagradu za izradu web stranica u takmičenju na koje je pristiglo više od 13.000 radova iz 70 zemalja sveta. Među finalistima u raznim kategorijama našla su se imena poput HBO, NASA, Spotify, Saturday Night Live, Google i drugi. Dvostrukom pobedom, glasovima žirija akademije i glasovima publike, Human je pokazao da za pobedu nije presudno veliko ime, već kreativna ideja i kvalitetna realizacija.

- Od trenutka kada smo pokrenuli novi web dobijamo pozitivne komentare, ali primiti toliko veliko međunarodno priznanje uvek je šlag na torti. Dodatna potvrda da smo odradili pravi posao je kada pogledamo konkurenciju i kojim resursima oni raspolažu, a na kraju nagrada odlazi nama - rekao je Vanja Bertalan, CEO agencije Human.

Zbog vanrednih okolnosti ovogodišnja dodela nagrada održana je online, a u probranom društvu dobitnika nalaze se Nike, Spotify, National Geographic, Washington Post, HBO, Condé Nast kao i pojedinci koje je akademija nagradila za svoje prošlogodišnje digitalne aktivnosti, među kojima su Tom Hanks, Jimmy Fallon, Celine Dion, Lil Nas X, Greta Thunberg i mnogi drugi. The Webby Awards smatra se jednom od najprestižnijih digitalnih nagrada od pokretanja 1996. godine, a o važnosti i veličini takmičenja među ostalima govori činjenica o dosegu od 3.1 milijarde impresija kroz print, online i broadcasting kanale koje nagrada dobija na godišnjem nivou.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

16.04.2024.  |  Vesti

Poljski lanac Žabka dolazi u Srbiju?

Poljska grupacija Żabka planira da uđe na više tržišta Jugoistočne Evrope. Kompanija iz Poljske nedavno je registrovala internet domen za Srbiju, dok je istovremeno u Rumuniji akvizicijom preuzela kompaniju za distribuciju hrane. Pored akvizicije, registrovana je i posebna kompanija za razvoj maloprodajne mreže, saznaje portal Retail Serbia. Na upit ovog portala kako gledaju na srpsko tržište imajući u vidu da su nedavno kupili domen

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.