NavMenu

Još jedan značajan iskorak na tržištu nekretnina u Novom Sadu - Dve nove akvizicije kompanije Marera Properties

Izvor: Promo Ponedeljak, 11.05.2020. 09:44
Komentari
Podeli
(Foto: MK Komerc)
Kompanija Marera Properties danas je objavila saopštenje o dve poslovne akvizicije u Novom Sadu, za koje se očekuje da će značajno doprineti konkurentnosti domaćeg tržišta nekretninama.

Kupovinom industrijskog parka Pobeda kompanija prvi put postaje vlasnik objekata pretežno industrijske namene. Park površine 75.000 kvadratnih metara prostire se na 42 hektara zemljišta, na kome se najavljuje izgradnja još 100.000 kvadratnih metara novih objekata. Planirano ulaganje u projekat iznosi 40 mil EUR.

Kupovinom poslovnog centra A kategorije u ulici Bulevar oslobođenja Marera Properties će budućim korisnicima pružiti mogućnost dostizanja punog potencijala u razvoju poslovanja. U novoizgrađenom objektu površine 10.000 kvadratnih metara potrebe za poslovnim prostorom rešile su, kroz dugoročan najam, MK Holding i ERSTE banka.

Novom realizacijom u Novom Sadu kompanija je znatno obogatila svoj portfolio, koji sada obuhvata tri različita segmenta tržišta nekretnina: kancelarijski, maloprodajni i industrijski prostor.

Za Marera Properties, ovaj potez donosi i značajan rast u ukupnom broju kvadratnih metara u okviru poslovnog portfolija: Kompanija trenutno raspolaže sa čak 150.000 kvadratnih metara nekretnina.


Marera Properties

Marera Properties je kompanija za investiranje u nekretnine čije su glavne delatnosti nabavka, razvoj, iznajmljivanje i upravljanje komercijalnim objektima na istaknutim lokacijama u Beogradu, Novom Sadu i Nišu. Poslovne prostore u portfoliju karakterišu inovativan dizajn, profesionalne usluge i prilagodljiva rešenja po konkurentnim cenama.

Kompanija strateški pozicionira svaku nekretninu kako bi kroz izdavanje, marketing i operativno upravljanje njen potencijal doveli do maksimuma. Rast, integritet, inovacija, inspiracija i saradnja ključne su vrednosti na kojima počiva poslovanje.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

14.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj, Turizam, sport, kultura

Nacrt planskog dokumenta omogućava rušenje hotela Jugoslavija - U planu luksuzni hotel sa kazinom, kule do 155 metara i marina (FOTO)

Sekretarijat za urbanizam i građevinske poslove grada Beograda stavio je na javni uvid Nacrt plana detaljne regulacije bloka 11 i dela bloka 10 u opštinama Zemun i Novi Beograd, koji obuhvata i hotel Jugoslavija Podsetimo, hotel Jugoslavija prodat je krajem marta jedinom zainteresovanom ponuđaču, kompaniji MV Investment doo iz Beograda, ćerki firmi Millenium team-a, u okviru imovine preduzeća Danube riverside po početnoj ceni od 3,18

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.