NavMenu

MOJ OFF prerasta u Premijum video na zahtev platformu za prikazivanje svetskih filmskih State of art naslova

Izvor: eKapija Četvrtak, 09.04.2020. 14:42
Komentari
Podeli
(Foto: MFC)
Od subote, 11. aprila, na MOJOFF.NET, počinje sa radom kućni bioskop MOJ OFF Online bioskop - Premium video na zahtev platforma (PVOD) koji će tokom cele godine raditi i obogaćivati svoj repertoar ekskluzivnim filmskim naslovima.

Prve nedelje MOJ OFF platforme, osim svih filmova koji su prikazani na prvom Online filmskom festivalu, naći će se i svetska online premijera dokumentarnog filma "Lijam Galager: Kao što je bilo" o slavnom frontmenu grupe "Oejzis", regionalna online premijera filma "Zviždači" koji je nominovan za Zlatnu palmu na festivalu u Kanu, film o kome cela Evropa priča a koji je kod nas imao samo jedno festivalsko prikazivanje, konačno je online dostupan film "Portret dame u vatri" dobitnik Srebrne palme za najbolji scenario, prikazan na Merlinka filmskom festivalu, kao i uzbudljiva naučno-fantastična priča "Ederlezi Rising" reditelja Lazara Bodrože.

Svake nedelje na MOJ OFF platformi biće dostupna do dva nova dečija filma, te se tokom prve nedelje platforme mogu preuzeti naslovi prikazani na poslednja dva dečija festivala KIDS FEST - sinhronizovani film "Ailovo putovanje", o opstanku malog divljeg jelena u srcu Lapnije, kao i ostvarenje "Espen u svetu planinskog kralja" o siromašnom momku koji, zajedno sa svojom braćom biva uvučen u opasnu zagonetku.
Svaki film u okviru najnovije Premium Video na Zahtev (PVOD) platforme, koju je pokrenula distributerska kuća MCF MegaCom Film u saradnji sa Kombank Dvoranom, multiplexx bioskopom CineGrand i bioskopom Vilin Grad, moći će da se preuzme već po ceni od 109 dinara, na period od 24h, a tokom izolacije ponedeljkom i četvrtkom, u cilju podrške akcije #OSTANIKODKUĆE, posetioci će moći i besplatno da pogledaju po jedan aktuelan festivalski naslov.

Među filmova koji će dva puta nedeljno, ponedeljkom i četvrtkom biti besplatni, našao se i film izraelskog reditelja Nadava Lapida "Sinonimi" ovenčanog Zlatnim medvedom na prošlogodišnjem Berlinalu, kao i nagradom kritike FIPRESCI, a domaća publika mogla je da ga pogleda na Festivalu autorskog filma (FAF), kao i nagrađivani mađarski film "Suton", dobitnik FIPRESCI nagrade u Veneciji.

Cilj aktiviranja MOJ OFF platforme je da se u danima koje provodimo u izolaciji pod parolom "Ostani kod kuće" , ali i u duhu vremena i napredovanja postojećih tendencija u sferi "online kulture" na globalnom planu, utemelje i novi standardi u gledanju filmova online, kao i da se bioskopski život "preseli" u naše domove, podržavajući sve pogodnosti koje jedan posetilac bioskopa ima.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.